Categoriearchief: Woningen

Vind perfecte meubelen voor een klassiek interieur

Als u thuis een klassiek interieur heeft, wilt u daar natuurlijk passende meubelen bij hebben. Zo creëert u een unieke uitstraling in uw huis waar menig persoon nog jaloers van zal worden. Voor geschikte klassieke meubelen kunt u terecht bij Star Stijlmeubelen. Dit familiebedrijf is al gespecialiseerd in klassieke meubelen sinds 1895 en beschikt bovendien… Meer lezen »

Zoekt u een Honeywell wireless thermostaat?

honeywell wireless   Een thermostaat is tegenwoordig zoveel meer dan een kastje aan de muur. De Honeywell wireless is een ware lust voor het oog. Doordat de Honeywell thermostaat draadloos is, kunt u altijd een geschikte plek te vinden om uw thermostaat op te hangen.   Klokprogramma De nieuwste thermostaten van Honeywell zijn van veel… Meer lezen »

Wonen in Twente met de hulp van Marcel Kon makelaardij

Alles wat je moet weten over wonen in Losser Wonen is Losser is zo gek nog niet! Losser is zelf een aparte gemeente in Overijssel (Twente) met ongeveer 22,5 duizend inwoners. De omgeving van Losser is erg gewild vanwege de prachtige natuur en veel groen. Dat is uit zich ook wel in de gemiddelde verkoopprijzen… Meer lezen »

Vloerisolatie voor verbeterde thermische prestaties

Vloerisolatie is een steeds vaker gekozen optie om de woning energieneutraal te maken, dan wel te werken aan een besparing in het energieverbruik. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt is deze vorm van isolatie aantrekkelijk, want circa 15% van het warmteverlies komt voort uit gebrekkige of helemaal geen isolatie van de vloer. Het laten… Meer lezen »