Wooncomplex voor particuliere ouderenzorg

door | april 28, 2020

Een particulier verpleeghuis als Compartijn biedt ouderen die niet goed meer zelfstandig kunnen wonen een aangenaam alternatief op reguliere zorginstellingen met particuliere ouderenzorg. U gaat hier wonen in een eigen appartement, dat onderdeel is van een groter wooncomplex. Doorgaans zijn hier 20 tot 40 appartementen beschikbaar voor het huizen van ouderen, die alsnog zo lang mogelijk veel zelfstandig willen leven. U krijgt persoonlijke begeleiding en daarnaast voldoende vrijheid om uw eigen leefstijl in ere te houden. Zelfs het appartement kan naar uw behoeften worden aangepast, zodat dit helemaal aansluit bij hoe u zelfstandig zou willen leven. Als één grote woning komen alle appartementen samen, waarbij u met uw medebewoners in contact komt. De mate waarin dit plaatsvindt, kunt u zelf invulling geven.

Onbeperkt visite in particulier verpleeghuis

Een ander voordeel van particuliere ouderenzorg is dat u bij Compartijn zoveel visite mag ontvangen als u zelf wilt. Er wordt voldoende ruimte beschikbaar gesteld, waardoor gasten zelfs bij u kunnen overnachten. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van de gastenkamer die in elk appartement aanwezig is. U hoeft zo nooit een gevoel van eenzaamheid te hebben, aangezien zelfs uw kleinkinderen bij het particulier verpleeghuis mogen logeren. Ook zijn uw gasten welkom in de gemeenschappelijke ruimtes en mogen ze deelnemen aan gezamenlijke lunches of diners. Hiervoor hoeft u overigens niets bij te betalen, aangezien alles is inbegrepen bij de maandelijkse contributie.

Kleinschalig opgesteld particulier verpleeghuis

U hoeft geenszins uzelf zorgen te maken dat u in een groot instituut belandt, waar veel ouderen op zalen samenkomen. Het particulier verpleeghuis is kleinschalig opgesteld en alles wordt in werking gesteld om het zoveel mogelijk als een woning aan te laten voelen, inclusief de particuliere ouderenzorg. U hebt voldoende privacy om zich terug te trekken, maar ook de gelegenheid om gezellig deel te nemen aan alle activiteiten die er voor de oudere bewoners wordt georganiseerd. U zult zich snel thuis voelen en niet anders meer willen.