Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

5 tips om een burn-out te voorkomen

De volgende tips om een burn-out te voorkomen of ermee om te gaan, kunnen u helpen met de symptomen om te gaan en uw energie, focus en gevoel van welzijn terug te krijgen. Wanneer je hulp wilt hebben bij deze tips, neem dan eens contact op met een burn-out coach van Meulenberg. Omgaan met burn-out … Meer lezen »

Makelaar Kampen – Wat doet deze professional

Een makelaar Kampen heeft sterke vaardigheden ontwikkeld binnen zijn vakgebied. Hij kent de concurrentie erg goed, en is op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio waar hij opereert, en natuurlijk de ontwikkelingen in de huizenmarkt in het algemeen. Iedereen weet dat een makelaar onroerend goed verkoopt, maar dit is slechts het laatste gedeelte… Meer lezen »

Robinia speeltoestellen: een slimme keuze voor elke speeltuin!

Er zijn qua duurzaamheid enorme stappen gemaakt in ons land Op het gebied van duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen zijn er in Nederland in de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Dit geldt zeker ook voor Nederlandse speeltuinen, waar steeds vaker duurzame en natuurlijke speeltoestellen en bodembedekking gebruikt worden, in plaats van kunststof materialen.… Meer lezen »

Essent of Zalando bellen? 0906-1850

Smart Home oplossingen, zonnepanelen en isolatie. Essent kan je goed informeren over deze en allerlei andere energiebesparende maatregelen. Wil je per direct overstappen van je huidige energieleverancier naar Essent? Dat kun je in een paar eenvoudige stappen online regelen. Op de website essent.nl vind je uitgebreide informatie hoe een en ander in elkaar steekt. Wil… Meer lezen »

Duidelijkheid op de werkvloer

Is er binnen uw organisatie een personeelslid langdurig ziek, en wilt u graag duidelijkheid hierover. Schakel dan ons, Adxpert in voor een arbeidsdeskundig onderzoek. Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek? Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft antwoord op de vragen die u kan hebben omtrent een langdurig ziek personeelslid. Het geeft u duidelijkheid over hoelang u kan verwachten… Meer lezen »