Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Makelaar Kampen – Wat doet deze professional

Een makelaar Kampen heeft sterke vaardigheden ontwikkeld binnen zijn vakgebied. Hij kent de concurrentie erg goed, en is op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio waar hij opereert, en natuurlijk de ontwikkelingen in de huizenmarkt in het algemeen. Iedereen weet dat een makelaar onroerend goed verkoopt, maar dit is slechts het laatste gedeelte… Read More »

Robinia speeltoestellen: een slimme keuze voor elke speeltuin!

Er zijn qua duurzaamheid enorme stappen gemaakt in ons land Op het gebied van duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen zijn er in Nederland in de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Dit geldt zeker ook voor Nederlandse speeltuinen, waar steeds vaker duurzame en natuurlijke speeltoestellen en bodembedekking gebruikt worden, in plaats van kunststof materialen.… Read More »

Duidelijkheid op de werkvloer

Is er binnen uw organisatie een personeelslid langdurig ziek, en wilt u graag duidelijkheid hierover. Schakel dan ons, Adxpert in voor een arbeidsdeskundig onderzoek. Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek? Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft antwoord op de vragen die u kan hebben omtrent een langdurig ziek personeelslid. Het geeft u duidelijkheid over hoelang u kan verwachten… Read More »