Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Duidelijkheid op de werkvloer

Is er binnen uw organisatie een personeelslid langdurig ziek, en wilt u graag duidelijkheid hierover. Schakel dan ons, Adxpert in voor een arbeidsdeskundig onderzoek. Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek? Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft antwoord op de vragen die u kan hebben omtrent een langdurig ziek personeelslid. Het geeft u duidelijkheid over hoelang u kan verwachten… Read More »

Goed projectmanagement bij kantoorinrichting in Amsterdam, Utrecht, Oosterhout en Breda

Goed projectmanagement bij kantoorinrichting in Amsterdam, Utrecht, Oosterhout en Breda. Dat is van belang als u wilt dat alles goed gebeurt. De projectmanager die de projectinrichting leidt, is de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij(en). Deze is verantwoordelijk voor de planning, aansturen van de uitvoerende partij(en) en bewaakt tevens het te besteden budget.… Read More »

Luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair voor vriendelijke prijzen

Niet ieder bedrijf is in staat om veel geld te spenderen aan luxe kantoormeubelen. Gelukkig is er tegenwoordig ook kantoormeubilair voor kleinere budgetten beschikbaar. Het is logisch dat u uw geld liever uitgeeft aan het uitbreiden van uw business, niet aan uw kantoor. Toch is het een verstandige keuze om niet alleen als bedrijf zijnde… Read More »