Categoriearchief: Zorg

Sanitaire hulpmiddelen voor zorginstellingen

Sanitaire hulpmiddelen zijn ontzettend belangrijk voor zorginstellingen. Deze moeten niet alleen goed zijn, maar ook veilig. Veel badkamers moeten speciaal aangepast zijn aan de bewoners, aangezien er nogal eens ongelukken gebeuren in de badkamer. Onderstaande sanitaire hulpmiddelen mogen absoluut niet ontbreken in jouw zorginstelling. Antislipmatten Aangezien de badkamer van je zorginstelling glad kan worden als… Meer lezen »

Naar om te hebben: Chronische droge hoest

Na jaren roken is het lastig, ouderen hebben vaak een hoestje waar ze niet vanaf komen. Daarnaast is het zo dat nu met corona meer mensen letten op hoe mensen hoesten en proesten en hoeveel. Dan is het niet fijn als u last heeft van Chronische droge hoest. Dit kan komen door verschillende dingen. Zoals… Meer lezen »

Thuiszorg nodig in Den Haag? Kies voor vertrouwde zorg van HappyNurse

Wanneer u plots hulpbehoevend ben geworden en thuis verzorging en ondersteuning nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg en/of thuishulp. HappyNurse is een landelijke thuiszorgorganisatie en biedt thuiszorg in Den Haag. De hulp die HappyNurse biedt kan zowel tijdelijk als langdurig zijn en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Dit kan bijvoorbeeld vanwege een… Meer lezen »

Het oplossen van blokkades kan nu anders

Soms kan je lichaam vastzitten. Dat kan zijn door allerlei lichamelijk ongemakken, door mentale gezondheid of door een combinatie. Je kan dan naar de dokter gaan, fysiotheraphie volgen of adere methodes proberen om je lichaam weer los te maken en minder pijn te hebben. Een van deze methodes is beste acupunctuur Delft. Het is een… Meer lezen »