Categoriearchief: Zorg

Naar om te hebben: Chronische droge hoest

Na jaren roken is het lastig, ouderen hebben vaak een hoestje waar ze niet vanaf komen. Daarnaast is het zo dat nu met corona meer mensen letten op hoe mensen hoesten en proesten en hoeveel. Dan is het niet fijn als u last heeft van Chronische droge hoest. Dit kan komen door verschillende dingen. Zoals… Meer lezen »

Thuiszorg nodig in Den Haag? Kies voor vertrouwde zorg van HappyNurse

Wanneer u plots hulpbehoevend ben geworden en thuis verzorging en ondersteuning nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg en/of thuishulp. HappyNurse is een landelijke thuiszorgorganisatie en biedt thuiszorg in Den Haag. De hulp die HappyNurse biedt kan zowel tijdelijk als langdurig zijn en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Dit kan bijvoorbeeld vanwege een… Meer lezen »

Wooncomplex voor particuliere ouderenzorg

Een particulier verpleeghuis als Compartijn biedt ouderen die niet goed meer zelfstandig kunnen wonen een aangenaam alternatief op reguliere zorginstellingen met particuliere ouderenzorg. U gaat hier wonen in een eigen appartement, dat onderdeel is van een groter wooncomplex. Doorgaans zijn hier 20 tot 40 appartementen beschikbaar voor het huizen van ouderen, die alsnog zo lang… Meer lezen »

Het oplossen van blokkades kan nu anders

Soms kan je lichaam vastzitten. Dat kan zijn door allerlei lichamelijk ongemakken, door mentale gezondheid of door een combinatie. Je kan dan naar de dokter gaan, fysiotheraphie volgen of adere methodes proberen om je lichaam weer los te maken en minder pijn te hebben. Een van deze methodes is beste acupunctuur Delft. Het is een… Meer lezen »