Wikitopia
Image default
Huishoudelijk

Bespaar jezelf afwas en koop duurzaam wegwerpservies

Iedereen herkent het wel, je geeft een leuk feestje en het is erg gezellig, maar aan het eind van de dag sta jij met alle afwas in je handen. Wanneer je een feest georganiseerd hebt, is afwassen het laatste wat je wilt. Je kunt jezelf al veel tijd en moeite besparen door duurzaam wegwerpservies te kopen. Het servies is 100% recyclebaar en dus helemaal verantwoord. Een extra voordeel is dat je het servies aan het eind van de avond eenvoudig en snel opruimt door het direct in de prullenbak te gooien. In plaats van af te gaan wassen, kun je nu heerlijk nagenieten van jouw leuke feest!

Duurzaam wegwerpservies is ideaal voor ieder feest

Bij Daily Style heb je een ruim assortiment duurzaam wegwerpservies om uit te kiezen. Natuurlijk kun je denken aan standaard wegwerpservies, maar je kunt ook voor houten of bamboe wegwerpservies kiezen. Of je nu servies nodig hebt voor je eigen verjaardag, een trouwerij, een jubileum of een themafeest, bij deze specialist heb je genoeg keuze. Je kunt zelfs duurzaam wegwerpservies met leuke printjes erop kiezen. Combineer het duurzaam wegwerpservies met leuk bestek en het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit!

Zorg voor heerlijke cupcakes met unieke vormen

Als je een feest organiseert en je bent gek op bakken, dan is de kans groot dat je zelf een taart maakt of cupcakes gaat bakken. Kies dan voor iets unieks en ga voor cupcake vormpjes van deze specialist. Zo heb je cupcake vormpjes in de vorm van een zeemeermin of in mooie kleuren om een speciale gelegenheid te vieren. Denk aan roze of blauwe cupcake vormpjes voor het vieren van een geboorte. Je kunt je zelfgemaakte cupcakes nog extra leuk maken door ze te versieren met leuke vlaggetjes of ander decoratiemateriaal van Daily Style. Combineer duurzaam wegwerpservies met toffe cupcake vormpjes en leuke versieringen en je feest kan niet meer stuk!