Wikitopia
Image default
Banen en opleidingen

Projectmanager Havenontwikkeling – Witteveen+Bos

Wil je met ons samenwerken om spraakmakende havenprojecten te verwerven en te beheren?

Wij zijn op zoek naar ervaren projectmanagers op het gebied van havenontwikkeling. In deze functie verwerf en begeleid je masterplanningsprojecten en haalbaarheidsstudies in de haven. Bovendien kunt u op basis van uw ervaring deze projecten leiden tijdens de ontwerpfase. Het productportfolio omvat een gezonde combinatie van masterplanningstudies voor haven- en scheepvaartroutes, havenstructuur en ontwerp van scheepssluizen en baggeradvies. Op het gebied van havens zijn we sterk in alle soorten terminals en zien we de wereld als onze competitieve omgeving. We hebben bijvoorbeeld de ultramoderne containerterminal van APMT op Maasvlakte 2, een nieuwe haven in Taman in Rusland en een nieuwe haven in Filyos in Turkije ontworpen. We raden particuliere groepen ook aan om een ​​maritieme bevoorradingsbasis op te zetten in Angola en in Vietnam en Indonesië. Voer franchising uit. Ook hebben we te maken met grote sluizen, zoals de Djerdapsluis in Servië en de Volkeraksluis.

De functie van Port Development Project Manager is onderdeel van de Product Market Portfolio (PMC) haven en scheepvaartroute. Het PMC is zowel nationaal als internationaal actief op het gebied van masterplanning, logistieke analyse, strategisch onderzoek en havenbouw. We hopen onze klanten te kunnen bedienen vanaf de opstartfase tot en met implementatieondersteuning. Onze projecten omvatten haalbaarheidsstudies, ontwerp van nieuwe havens of uitbreiding van bestaande havens. Gezien de omvang, specifieke locatie, (historische) omgeving of positie in de logistieke keten zijn de havenprojecten die we verwerven veelal in het oog springende projecten. Uw locatie is Rotterdam of Deventer.

Wat wij vragen

 • Een volledige graad in civiele techniek en / of maritieme technologie;
 • Ten minste tien jaar werkervaring op het gebied van havenprojectadvies, inclusief meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van havenproject (masterplanning);
 • De ambitie en het vermogen om een ​​winnend bod te schrijven;
 • Uitstekende consultants, goede zakelijke vaardigheden;
 • Goede communicatieve vaardigheden en coöperatieve houding;
 • Passende buitenlandse ervaring en Engelse taalvaardigheid.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een bruisende organisatie;
 • Samenwerken met gedreven collega’s in een multidisciplinair team;
 • Er is ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in het project;
 • Uitgebreide interne en externe cursussen;
 • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen + Bos is een advies- en ingenieursbureau dat wereldwijde oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een stimulerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in een multidisciplinair projectteam aan interessante projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling essentieel en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

https://www.vindazo.nl/keywords/projectmanager.html