Wikitopia
Image default
Eten en drinken

Catering in Dordrecht

Catering in Dordrecht

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je voor het feest lekkere broodjes laten bezorgen? Bestel dan via catering in Dordrecht. Broodjes, lunch, brunch, ontbijt of een ander arrangement bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Alle broodjes worden dagvers bereid en je weet zeker dat er voor ieder wat lekkers bij zit!

Broodjes bestellen

Of je nu broodjes wil bestellen voor het ontbijt, lunch of brunch, alles is mogelijk. Je kan broodjes los bestellen of een arrangement als een groepslunch of misschien wel High Tea. Je hebt keuze uit een ruim assortiment. Hierbij kan je denken aan een vers belegd broodje zalm kruidenkaas, carpaccio, gezond, salami, Italiaans en nog veel meer. Naast al die lekkere broodjes kan je er ook een salade bij bestellen. De salade kan je er ook bij serveren als bijgerecht zodat iedereen een beetje salade kan pakken. De salades zijn er ook in veel varianten. Kies je voor een lekkere zalmsalade, kip bacon salade of vegan salade?

Voor groepen

Geef je binnenkort een feest of vier je je verjaardag? Dan is het ideaal om lekkere belegde broodjes voor in de middag te bestellen. De broodjes worden helemaal vers en eetklaar bezorgd. Wanneer je met een kleine groep bent, kan je vragen wat ieder lekker vindt. Ben je met een grotere groep? Dan kan je een groepslunch bestellen. Bij de groepslunch kan je denken aan lekkere zachte bolletjes belegd met ham, jonge kaas, oude kaas, kipfilet, salami en ei. Ook heb je keuze uit een luxere groepslunch. Je besteld dan een mix van favoriete broodjes belegd met filet americain, vegan, gezond, Mexicaanse kip, tonijn salade, carpaccio en zalm. Je weet zeker dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit.

Catering op kantoor

Hebben jullie op werk wat te vieren of willen jullie ter voorbereid voor een belangrijke vergadering gezamenlijk goed lunchen? Ook dan kan je lekkere broodjes bestellen en laten bezorgen bij Catering Dordrecht. Een cateraar is de ideale manier om een goed verzorgde maaltijd te laten bezorgen. Je besteld alles op 1 plek en iedereen heeft genoeg keuze om wat lekkers uit te zoeken. Ook kan je de broodjes combineren met heerlijke salades en een zoete lekkernijen voor bij de thee of koffie. Het kan zijn dat je als werkgever iedere week of iedere maand je werknemers wil verrassen met een uitgebreide lunch. Wist je dat dit goed is voor de werksfeer, motivatie en tevredenheid van je medewerkers? Genoeg redenen om een vaste lunch in te plannen!

Catering in Dordrecht

Samen met lokale cateraars zorgt Broodje.nl dat jouw bestelling vers en op tijd wordt bezorgd. Je bent altijd verzekerd van een lekkere maaltijd met rijkbelegde broodjes. Nog een voordeel is dat alles uit handen genomen wordt. Zo kan jij je focussen op wat anders. Je kan lekkere broodjes thuis of op kantoor laten bezorgen op het tijdstip dat jouw het beste uit komt. Ga lekker samen genieten van belegde broodjes en klets gezellig bij. Gaan jullie samen lunchen op werk? Stimuleer elkaar dan echt even weg te lopen van de werkplek. Ook is het de ideale kans om je collega’s nog beter te leren kennen. Dit zorgt natuurlijk weer voor effectievere werkrelaties. Genoeg redenen dus om door een cateraar jouw lekkere belegde broodjes te laten bezorgen!