Wikitopia
Image default
Dieren

Een hondenpoepschep is onmisbaar tijdens de wandelingen met uw hond

Tijdens een heerlijke wandeling met uw trouwe viervoeter geniet u natuurlijk volop. De frisse lucht, de zon op uw gezicht… Jullie lopen samen en genieten van de omgeving, tot de hond zijn behoefte moet doen. U bereidt zich voor om te bukken en het op te rapen met een zakje, maar dan herinnert u zich ineens dat u uw handige hondenpoepschep van Dierenhoekje mee heeft gebracht. Zo pakt u de uitwerpselen eenvoudig én hygiënisch op. Dat is nog eens fijn!

Hoe werkt een hondenpoepschep?

Wanneer u kiest voor de handige hondenpoepschep van Dierenhoekje maakt u de wandelingen met uw geliefde viervoeter onbezorgd en nog veel fijner. De hondenpoepschep is heel eenvoudig in gebruik: u plaatst de bijpassende hondenpoepzakjes in de opening en de schep is klaar om de cadeautjes van uw hond op te pakken. De schep wordt beschermd door een zakje, waardoor de schep zelf mooi schoon blijft. Na gebruik bergt u hem daardoor gemakkelijk weer op in uw tas. Als u bijna aan het eind van uw voorraad hondenpoepzakjes bent, dan bestelt u deze eenvoudig en snel weer in de webshop van Dierenhoekje. Op deze manier houdt u uw omgeving schoon en netjes. Zo draagt u bij aan een schone buurt én aan een beter milieu. En dit allemaal door de hondenpoepschep uit deze webshop te bestellen.

Plaats een bestelling in de webshop en haal deze handige schep in huis

De volgende wandeling mét hondenpoepschep zal zorgeloos verlopen. U hoeft hierdoor niet meer te bukken om de uitwerpselen van uw hond op te pakken met een zakje. Wenst u meer informatie over de schep? Of heeft u vragen over de andere producten in de uitgebreide webshop? Schroom dan niet, maar neem gerust contact op met de klantenservice. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen. Ook voorzien ze u – indien gewenst – van gedegen advies.

https://www.dierenhoekje.nl/