Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Heeft u interesse in gevelbekleding van platowood?

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren specialist op het gebied van gevelbekleding, bent u bij Platowood, gevestigd in Arnhem, op de juiste plek. Al jarenlang produceert deze expert houten bekleding voor diverse soorten gevels, welke niet enkel van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook op het gebied van duurzaamheid hoog scoort. Schaft u producten aan van het gerenommeerde merk, dan heeft u niet veel omkijken naar de onderhoud van uw gevelbekleding, op een jaarlijkse schoonmaak na.

Een duurzame houtsoort van professionele kwaliteit

Bent u reeds bekend met platowood? Deze houtsoort is uitermate geschikt voor duurzame, houten gevels die u bijvoorbeeld vindt in utiliteitsbouw of een recreatiewoning. Platowood is ecologisch verantwoord bouwmateriaal. De reden hiervoor is dat de CO2-uitstoot bij de productie van dit materiaal aanzienlijk minder is dan de CO2-opslag van de houten bekleding zelf. Doordat het materiaal wordt geplatoniseerd, worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt. Dit proces gebeurt zonder chemische toevoegingen en maakt het hout dimensiestabiel en goed verwerkbaar. Daarbij heeft de houtsoort een hoge isolatiewaarde, waar de isolerende eigenschappen circa 15 keer hoger zijn dan die van beton, 1770 hoger dan aluminium en 400 keer hoger dan staal. Tevens is het hout is ook zeer geschikt om buiten toe te passen, zonder enige afwerking. Kiest u voor gevelbekleding van platowood, dan bent u gegarandeerd van een esthetisch product van professionele kwaliteit waar u vele jaren plezier van beleeft.

Informeer direct naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de aanschaf van duurzame, houten bekleding voor uw gevels? Platowood, gevestigd in Arnhem, helpt u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. De dienstverlening wordt volledig uitgevoerd in eigen beheer. Zowel de producten als de diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit en met de betrokkenheid van het bedrijf zorgen de professionals van een lage total cost of ownership. Vraag eenvoudig een sample aan en ontdek de voordelen van de platowood houtsoort. Heeft u verdere vragen over het bedrijf en zijn diensten/producten? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals.