Wikitopia
Image default
Dienstverlening

HydraFacial behandeling Den Haag| Van Lennep Kliniek

Bij Van Lennep Kliniek kunt u een huid verbeterende HydraFacial behandeling laten doen. HydraFacial is een nieuwe methode waar wij al veel mooie verhalen over gelezen hebben. In de praktijk zien we dat de resultaten van deze behandeling nog mooier zijn dan we hadden kunnen bedenken.

Een HydraFacial behandeling zorgt voor een schone en gezonde huid, met direct resultaat. De huid wordt tijdens de behandeling gereinigd, gehydrateerd en beschermd. HydraFacial geeft geen irritatie of vervelling van de huid en is pijnloos. De behandeling is zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt. Een HydraFacial behandeling is zeer effectief wanneer u last heeft van:

  • Fijne lijntjes of rimpels. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en rimpels worden door vocht gevuld met natuurlijk hyaluronzuur en peptiden.
  • Vale teint of slappe huid. De huid maakt elastine en collageen aan door het gebruik van sterke antioxidanten. Hierdoor wordt de huid strakker, stralender en jeugdiger.
  • Verkleuringen of pigmentvlekken. Door de peeling worden dode huidcellen verwijderd. Daarnaast zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen doordat de eigen celdeling geactiveerd wordt.
  • Grove poriën, acne of acnelittekens. Door bijvoorbeeld salicylzuur worden de poriën gezuiverd. Hierdoor wordt de huid rustiger en kan deze herstellen. Irritatie en roodheid van de huid verminderd. Ook de kans op verstoppingen of ontstekingen verminderd.

De HydraFacial behandelingen worden op alle locaties aangeboden. U bent welkom bij Van Lennep kliniek in Den Haag ( 2 locaties) en Oegstgeest. 

Zo Skin Health, professionele huidverzorging die ook thuis te gebruiken is

Bent u geïnteresseerd in een huidverbetering product dat u ook thuis kunt gebruiken? ZO Skin Health is een professioneel huidverzorging product dat geschikt is om uw huid thuis mee te behandelen. ZO Skin Health is een huidverzorgingslijn met producten die meer geconcentreerde formules, betere afleversystemen en meer actieve ingrediënten bevatten dan andere huidverzorgingslijnen.

Bij Van Lennep Kliniek kunt u genieten van heerlijke huid verbeterende treatment behandelingen met Zo Skin Health. Wilt u de producten van Zo Skin Health voor thuis aanschaffen? Wij verkopen de producten in onze klinieken. Voor een testproduct of gratis advies kunt u ook altijd bij ons terecht. Ook zijn de producten van ZO Skin Health via onze Obagi webwinkel verkrijgbaar.

https://www.vanlennepkliniek.nl/