Wikitopia
Image default
Bedrijven

Je kind stylen in de winter: hoe houd je het modieus?

Kinderkleding naar jouw wens

Het is iets waar veel mensen van kleins af aan al over nadenken en altijd voor smelten wanneer ze het zien in winkels: baby- en kinderkleding. Van de kleinste schoentjes die drie keer in je hand passen tot een mutsje met een bolletje, het is altijd zo leuk om een kledingkast samen te stellen voor je kind. Alles dat zij kunnen dragen, kan officieel niet meer wanneer je volwassen bent. Daarom mag je er best van genieten om kleding te kopen voor je baby, kleuter of peuter.

Zo heb je altijd bekende merken als z8 baby– en kinderkleding of Name It, die steeds met verrassende, nieuwe collecties komen ieder seizoen. Zij kunnen helpen met inspiratie opdoen voor wat je je kindje het beste aan kan trekken in tijde van een veel te hete zomer of juist nu, voor een aankomende koude winter.

Wat trek jij ze aan?

Er is altijd genoeg keus wat betreft leuke kinderkleding. Nu is echter de vraag, hoe style je dit het leukst en waar kan je het beste kijken voor kleding die past bij je baby?

Je hebt veel verschillende opties waar je aan kan denken wanneer je inspiratie op wil doen om je kind te kleden. Zo kan je denken aan kleurencombinaties die dit seizoen (winter ‘21) in zijn: zachte kleuren als bruin, geel/oranje en beige zijn erg hip op dit moment. De combinaties zijn makkelijk te maken doordat ze goed bij elkaar passen en onderling verwisselbaar zijn. Zo kan je denken aan een geel babypakje meisje met een beige muts, een beige broek en bruine schoenen. Naast deze combinatie zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden.

Het fijne aan de kleding die wordt geproduceerd door veel kledingmerken is dat zij steeds ecologischer te werk gaan. Dit betekent dat hun werkwijze steeds bewuster wordt van de omstandigheden van onze planeet en hun werknemers en dat zij hun best doen zo verantwoordelijk mogelijk hun kleding te maken.

Handigheden voor de winter

Het is een must om je kind warm aan te kleden gedurende de gure wintermaanden. Dit kan je doen met behulp van zacht-gekleurde mutsen en sjaals, zeker in combinatie met een felgekleurde winterjas of een flitsend paar schoenen. Dit trekt niet alleen aandacht naar de leuke kleding die je baby draagt, maar is ook een hele verfrissing aan tussen alle donkere kleuren die veel gebruikt worden in de winter. Tussen de winterjassen valt een winterjas Name it altijd erg op: trendy jassen die ieder kind past, in welke kleur dan ook verkrijgbaar. Doordat ze in alle kleuren verkrijgbaar zijn, zijn deze winterjassen dus makkelijk te combineren met wat voor soort kledingstuk, accessoire of paar schoenen dan ook. Dit scheelt in het maken van combinaties en het aanschaffen van kleding. Zo is niet alleen je kind blij, maar je portemonnee ook! Elk seizoen komt Name it met een nieuwe collectie die altijd erg in de smaak valt bij ouders. Ze staan niet alleen voor ecologische/duurzame verantwoordelijkheid, maar ook vooral om de blijdschap van het kind. Hierdoor is Name it een erg fijn kledingmerk voor je kind, welke leeftijd dan ook!