Wikitopia
Image default
Bedrijven

Herontdek de waarde van papieren kalenders voor je bedrijf

Je herinnert je misschien nog het tijdperk waarin in je in december bij een bezoek aan de lokale Chinees ook een muurkalender kreeg, of de krantenbezorger die je aan het eind van het jaar een kleine jaarkalender gaf die je vaak lang bewaarde, omdat het zo handig was. Helaas zijn deze ouderwetse kalenders met de opkomst van elektronische versies wat uit beeld verdwenen. Het is echter tijd om te herontdekken waarom papieren kalenders nog steeds een waardevolle toevoeging zijn aan je bedrijf.

Voordelen van een papieren kalender

Meer zichtbaarheid en reclamemogelijkheden. De papieren kalender heeft de voordelen van een duidelijke plek en is zichtbaar op een vast plaats. Laat je kalenders met logo bedrukken of wandkalenders drukken, dan maak je ook onbewust reclame voor je bedrijf. Geef je een kalender als relatiegeschenk, dan versterk je bedrijfsrelaties op een leuke manier. Wanneer je bedrijfsrelatie de kalender oppakt, denkt hij/zij meteen ook aan jouw bedrijf. Door kalenders als relatiegeschenk te geven, houd je jouw bedrijfsrelaties altijd in het vizier en zullen zij meteen ook aan jouw bedrijf denken als ze de kalender bekijken.

Blijf in beeld met dit relatiegeschenk

Geef je klanten iets leuks en laat kalenders met logo bedrukken als een ludieke manier om te laten zien dat je om ze geeft. Of laat de wandkalenders drukken met logo of een mooi foto van jouw bedrijf, team, jouw bedrijfsboodschap of iets anders dat je bedrijf zo geweldig maakt. Jij mag kiezen: bureau of wandkalender? Dag, week, maand, semester of andere indeling? Alles is mogelijk! Er is geen verkeerde keuze als het gaat om het kiezen van een kalender. Of je nu gaat voor een stijlvolle bureaukalender of een opvallende wandkalender, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat de planning maar beginnen!

Met een kalender blijf je altijd één stap voor!

Kijk snel vooruit, blik in een oogopslag terug en markeer belangrijke data. Werk je met weeknummers dan vind je deze in een oogopslag terug. En markeer je verjaardagen met een vaste kleur, dan zie je meteen wanneer het feest is! Een planning is nog nooit zo gemakkelijk gemaakt. De kalender wordt jouw beste vriend bij het maken van nieuwe plannen. Je blijft altijd op de hoogte dankzij snelle blikken vooruit en snelle blikken terug. Kijk je dagelijks op je kalender, dan zie je hoever de feestdagen of je zomervakantie nog weg is. En een leuke tip; bedruk op de achterkant van de pagina’s met het woord kladpapier. Dit laat zien dat jouw bedrijf niet alleen om zijn klanten geeft, maar ook om duurzaamheid. Klinkt als win-win, toch?

Uiteindelijke conclusie: kalenders zijn niet alleen een geweldig om weg te geven, ze zijn nog veel leuker om te ontvangen!