Wikitopia
Image default
Aanbiedingen

Wonen in Twente met de hulp van Marcel Kon makelaardij

Alles wat je moet weten over wonen in Losser

Wonen is Losser is zo gek nog niet! Losser is zelf een aparte gemeente in Overijssel (Twente) met ongeveer 22,5 duizend inwoners. De omgeving van Losser is erg gewild vanwege de prachtige natuur en veel groen. Dat is uit zich ook wel in de gemiddelde verkoopprijzen van woningen. Deze ligt namelijk hoger dan het landelijk gemiddelde. Waarom is wonen in Losser dan toch zo gewild?

Volop genieten in het natuur rondom Losser

De regio rondom Losser wordt gekenmerkt door veel groen met prachtige wandelpaden, fietspaden en genoeg wils voor de actieve buitenliefhebber en recreant. En ondanks dat het een kleine gemeente is, heeft desondanks een modern zwembad en een nieuw sportcomplex voorzien van alle gemakken. Aan cultuur is ook genoeg te beleven. Denk bijvoorbeeld aan het klootschieten of boerengolf. Maar ook de jaarlijkse Carnaval is een happening waar mensen uit de hele regio op afkomen. Wil je een huis kopen in Losser , maak dan gauw een afspraak met Marcel Kon makelaardij in Enschede. Met meer dan 15 jaar ervaring in de Twentse woningmarkt kunnen wij jou snel en adequaat helpen bij het vinden van de juiste woning!

Ontdek Twente en de Sallandse Heuvelrug

Ga je verhuizen vanuit het westen of zuiden, naar het oosten van het land dan willen je allereerst welkom heten in het mooiste landschap van Nederland: Twente! De prachtige bossen, heidevelden en rijke historie maken Twente een juweel van een regio binnen de Nederlandse grenzen. Natuurlijk mogen we de Sallandse Heuvelrug niet vergeten. De Sallandse Heuvelrug en Twentse Reggedal zijn twee zeer unieke natuurgebieden met elk hun eigen flora en fauna. Wonen in Twente biedt daarom zovéél. Wonen in de grote stad, zoals Enschede, Hengelo of Almelo of toch meer de rust op zoeken in plekken zoals Losser. Bij Marcel Kon makelaars kunnen we je prima van dienst zijn dankzij een rijk woningaanbod in heel Twente!

Waar vind je Marcel Kon makelaars?

Marcel Kon makelaardij is een begrip in de regio. Ontstaan in 1995 in Borne en sinds 2017 uitgebreid met een kantoor in Enschede. Hierdoor hebben we een uitstekende spreiding in heel Twente. Binnen de regio Twente hebben we uitstekende contacten en een uitgebreid relatienetwerk zodat we het best mogelijke advies en service kunnen geven aan onze klanten.

Dit kunnen particuliere woningbezitters zijn, maar ook zakelijke vastgoed bedrijven. We beheren namelijk ook meerdere vastgoed voor diverse opdrachtgevers in de regio. Bovendien hebben we een ijzersterk imago in de zorgvastgoed.

Schakel ons in als verkoopmakelaar in Enschede, Hengelo, Almelo en Borne

Juist ook voor woningbezitters die hun huis willen verkopen kunnen onze erkende NVM makelaars ontzettend goed werk doen. Onze Twentse nuchterheid, sterke netwerk en kennis van de woningmarkt kunnen we ervoor zorgen dat je woning tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. De werkzaamheden die we kunnen uitvoeren voor onze klanten zijn.

  • Zoeken van een woning
  • Het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie
  • Taxaties uitvoeren (Wij hebben erkende woning taxateurs in dienst)
  • Gratis waardebepaling met binnen 48 uur een reactie
  • Bedrijfsvastgoed advies

Een huis kopen in Enschede, Hengelo of Almelo dankzij 6 eenvoudige stappen

Wil je de stap zetten om een huis te kopen in één van de grote steden in Twente, dan is het handig om te weten hoe ons aankooptraject eruit ziet. Het aankooptraject bestaat uit een stappenplan dat als volgt eruit ziet;

  • We vergelijking van vraag met het huizen aanbod in de gewenste stad;
  • We selecteren de de beste woningen en plannen bezichtigingen in;
  • Bij interesse zullen we een uitgebreide en kritische, bouwkundige en juridische blik werken op de aanwoning;
  • Onze ervaren onderhandelaar zal een marktconform prijs bieden;
  • Er volgt een laatste inspectie voor de akte van levering.

Wat is het voordeel van zaken doen met Marcel Kon makelaardij?

Door gebruik te maken van onze kennis en expertise zul je uiteindelijk minder betalen voor de woning. Dus de kosten van een aankoopmakelaar maken wij helemaal goed! Neem dus gauw contact op voor het maken van een afspraak. De koffie staat altijd klaar šŸ™‚

https://www.marcel-kon.nl/