Wikitopia
Image default
Dienstverlening

Indesit wasmachine resetten

Indesit wasmachines hebben veel mogelijkheden, waaronder speciaal ontworpen voor sportkleding om je kleding schoon en fris te houden na een training! Snelle en effectieve programma’s maken dit witgoed apparaat tot een populaire keuze voor veel huishoudens.

De meeste moderne wasmachines worden geleverd met een reset functie waarmee u de wasmachine opnieuw kunt starten nadat een foutcode of indesit wasmachine storing is opgetreden

Bekijk hier hoe u de Indesit-wasmachine kunt resetten.

De fabrieksinstellingen voor het resetten van de wasmachine zijn als volgt:

  • Schakel de stroom uit en trek de stekker uit het stopcontact

  • Zet de machine aan met de aan / uitknop

  • Zet de timer besturing in de nulstand

  • Sluit de machine weer aan

  • Schakel de stroom in

  • De display lampjes zouden nu moeten knipperen

  • Schakel de machine uit met de aan / uitknop

  • Selecteer het gewenste programma

  • Zet de machine weer aan met de aan / uit knop

De machine moet nu worden gereset en normaal functioneren – anders moet u de procedure mogelijk herhalen. Als dit weer niet lukt, is er mogelijk een fout waardoor de wasmachine niet werkt. Mogelijk moet u contact opnemen met een erkende witgoed monteur van Witgoedservice Holland om de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen.

Problemen die de noodzaak tot resetten veroorzaken

Er zijn veel redenen waarom u uw Indesit wasmachine moet resetten. Deze omvatten een stroomstoring of onevenwichtige belastingen. Sommige modellen hebben een reset knop die u eenvoudig indrukt om de wasmachine te resetten.

Indesit problemen met het resetten van de wasmachine omvatten:

Wasmachine start of stopt niet tijdens een programma – dit komt vaak door een stroomstoring – en de stroomonderbreker moet worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat hij niet is geactiveerd.

Andere factoren kunnen verband houden met de watertoevoer, waardoor de wasmachine tijdens het spoelprogramma niet goed vult. En zal ertoe leiden dat het apparaat halverwege de cyclus stopt. Als de afvoerslang op de verkeerde hoogte is geplaatst – of op andere wijze is beschadigd, zal dit ook tot problemen leiden.

Wasmachine reparatie van een expert nodig?

Het is eenvoudig om specialisten te vinden in Indesit reparaties aan wasmachines. Vertrouwde reparatieservices hebben monteurs met jarenlange ervaring. En alle training en kwalificaties die nodig zijn om uw werk uit te voeren. U kunt eenvoudig online een afspraak maken.

https://www.witgoedserviceholland.nl/foutcodes-indesit-wasmachine/