Wikitopia
Image default
Bedrijven

Achteruitrijcamera’s voor bestelbus en vrachtauto’s

Als u op zoek bent en u wilt een achteruitrijcamera kopen? dan is de enige plek met 100% slagingskans achteruitrijcamerawinkel.nl. Deze webshop heeft het allergrootste assortiment aan achteruitrijcamera’s van heel Nederland.

Het team van achteruitrijcamerawinkel.nl gaat voor de beste service. Het team staat klaar om al uw vraagstukken te beantwoorden en om de perfecte oplossing te vinden. Geen voertuig dat ze nog niet eerder hebben gezien. Het team heeft een passie voor voertuigen en zichttechniek. Ze zijn constant bezig om op de hoogste te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Universele achteruitrijcamera bestelbus. Bij deze achteruitrijcamera kan het derde remlicht worden vervangen door de inbouw achteruitrijcamera en derde remlicht combinatie. Hiermee heb je altijd goed zicht op de achterbumper. De inbouw is erg eenvoudig. De camera is verkrijgbaar vanaf € 159,-. In combinatie met een haarscherpe 7” monitor zijn de kosten (in de actie) €189,00. Een set inclusief camera, monitor en bekabeling kunt u zelf samenstellen naar eigen voorkeur en budget.

Wanneer de inbouw in het derde remlicht niet mogelijk is, of wanneer hier niet de voorkeur naar uit gaat. Is het mogelijk om de camera op het dak te monteren. De standaard universele camera past op bijna iedere bestelauto. Met een verlengplaat past deze camera op nog meer bestelauto’s waarvan de deuren tot het dak lopen.

Verder zijn er camerasystemen voor vrachtwagens. Deze systemen zijn meer uitgebreid. De sets hebben namelijk vier camera’s. Hiermee kun je het zicht van voor en achter verbeteren en ook het zicht aan de zijkanten met camera’s voor de dode hoek. Deze camera’s worden hoog op de cabine gemonteerd zodat u duidelijk zicht heeft langs de gehele zijkant van de vrachtwagen. Vervolgens kun je de beelden van alle camera’s laten samenkomen op één 9” scherm.

Er zijn uiteraard nog veel meer verschillende typen in het assortiment. Je kan het zo gek niet bedenken; er zijn camera’s voor: vrachtauto’s, bussen, bakfietsen, boten, paardentrailers, de draadloze achteruitrijcamera en nog veel meer. Bekijk alle achteruitrijcamera’s op achteruitrijcamerawinkel.nl