Wikitopia
Image default
Bedrijven

Advies op maat en eersteklas ledlampen

Het installeren van ledlampen in uw bedrijf vraagt om vakmanschap. U heeft een partner nodig die weet welke armaturen geschikt zijn, waar ze moeten hangen en hoeveel leds er in totaal nodig zijn. LED specialist LDH heeft deze deskundigheid in huis. LDH staat voor Led Design Holland. De firma heeft haar kantoor in Breda. Klanten komen uit alle delen van Nederland. LDH begint altijd met het opstellen van een lichtplan. Dit wordt gemaakt in een professioneel 3D programma dat uitrekent welke leds voldoen aan de eisen die een bepaalde ruimte stelt. De LB / LBC normering, CRI en UGR waardes worden in het plan meegenomen. Een en ander wordt uitgebreid met u besproken. Klant is koning is in dit geval zeker geen cliché. Pas als u 100% tevreden bent over de plannen wordt tot de daadwerkelijke uitvoering ervan overgegaan.

De ene ledlamp is de andere niet. LED verlichting werkplaats verschilt wezenlijk van led verlichting voor een magazijn. En etalage-leds zijn niet hetzelfde als algemene winkellampen. Laten we eens kijken naar het licht in een werkplaats kijken. Veiligheid staat daar natuurlijk voorop. De werknemers moeten voldoende licht hebben. Niet te weinig, maar zeker ook niet teveel in verband met de kans op verblinding. Wordt met gevaarlijke / vervuilende stoffen gewerkt dan is het zaak alleen lampen te bevestigen die daar tegen bestand zijn. Led Design Holland adviseert drie soorten ledlampen voor werkplaatsen:

–        Tri-Proof;

–        LED Line-Refix;

–        LED Pro High-Bay.

Een Tri-Proof armatuur is water- en stofdicht en roest niet. Hij heeft een hoge lichtopbrengst. LED Line-Refix is een lineaire ledlamp die gemakkelijk in een bestaand lichtlijnsysteem in te passen is. LED Pro High-Bay is een veelzijdige led die zelfs op grote hoogte voor goed zicht zorgt. Dit is een bijzonder zuinige lamp. Voor alle drie de modellen geldt dat ze op verschillende wattages instelbaar zijn, dat ze zeker 100.000 uren branden, dat ze voldoen aan de EIA subsidie eisen en dat u er 5 jaar garantie op krijgt.

https://www.leddesignholland.nl