Wikitopia
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca ceremonie bijwonen

Laatst kwam ik tot het volgende besluit: ik wil een Ayahuasca ceremonie bijwonen,bij innerlijke-reis In deze blog leg ik uit waarom ik tot dit besluit kwam en wat mijn ervaringen zijn met deze ayahuasca ceremonie.

Besluit tot bijwonen Ayahuasca ceremonie.

Zoals ik in de inleiding al beschreef: Ik wil een Ayahuasca ceremonie bijwonen. Ik ben tot dit besluit gekomen omdat ik alweer thuis was gekomen van een behandeling in het ziekenhuis waar geen resultaat uit is gekomen. Via via had ik gehoord over de Ayahuasca ceremonie en ik was er heel erg nieuwsgierig naar. Al weken lang heb ik er, zonder er iemand iets over te hebben verteld, veel informatie over op gezocht. Zodoende kwam ik bij innerlijke-reis.nl terecht. Op de website staat veel informatie over wat Ayahuasca is, wat de ceremonie inhoudt en waar Ayahuasca allemaal goed voor kan zijn. Ik besloot er een belletje aan te wagen, om de laatste vragen die ik had, persoonlijk te vragen aan de ceremonieleider.

De ceremonieleider vertelde wat voor invloed het zou kunnen hebben op mijn ziektebeeld, en stelde mij voor om eens langs te komen om een ceremonie bij te wonen, zonder de Ayahuasca zelf in te nemen. Dit klonk voor mij heel goed en dus besloten ik om eens langs te komen bij een ceremonie. Tijdens de ceremonie kreeg ik veel indrukken binnen, maar mijn beeld over de Ayahuasca ceremonie werd steeds sterker, en ik was ervan overtuigd dat ik mee wilde doen aan de ceremonie.

Zodoende maakte ik een afspraak om de ceremonie op mezelf uit te laten voeren. Die ervaring die ik toen voelde, zal ik nooit vergeten. Het gevoel was onbeschrijfelijk, bijna magisch te noemen. Momenteel heb ik al aan een aantal ceremonies deel genomen en ik vindt het zeer zeker een aanrader!