Wikitopia
Image default
Dienstverlening

Cadeau voor afscheid collega

Laatst gingen wij googelen op afscheid collega en vonden wij de website van Jilster. Dit omdat we op zoek zijn naar een leuk en origineel cadeau voor onze afscheid nemende collega. Omdat zij hier inmiddels al iets meer dan 10 jaar werkt, en ook al die tijd met een groot deel van de huidige werknemers, hebben we besloten om haar een heel leuk afscheidscadeau te geven. Helaas gaat zij namelijk met pensioen. Maar wat is nou iets origineels…? Vaak zie je namelijk allerlei gedichten en liedjes. Echter willen wij graag iets anders dan zoiets standaards. Daarom zijn wij op het internet gaan zoeken om inspiratie op te doen.

Googelen op afscheid collega

Googelend op afscheid collega kwamen wij al snel Jilster.nl tegen! Daar kun je je eigen tijdschrift laten maken. En een van mijn collega’s had daar een tijd geleden zo’n magazine laten maken nadat haar opa en oma 50 jaar waren getrouwd. Ze gaf aan dat zij daar heel veel positieve reacties op heeft ontvangen! En zelf vond zij het ook een groot succes. Daarnaast scheen het heel erg gemakkelijk te zijn om zo’n tijdschrift samen te stellen. Wel zit er uiteraard veel tijd en werk in. Maar dat is het ook wel waard voor zo’n collega die afscheid van ons gaat nemen. En ook de anderen waren direct enthousiast geraakt over dit idee als afscheidscadeau.

Tijdschrift maken

Vervolgens zijn wij begonnen met het maken van het tijdschrift. Daarbij hebben wij taken verdeeld zoals degene die over de teksten gaat, een ander over de afbeeldingen etc. Omdat het hier een pensioen betreft hebben we ook een stukje verwerkt met daarin de loopbaan van onze collega. En daarbij verschillende foto’s geplaatst die bij dat moment van dat jaar hoorden.

Nadat alles af was hebben we het laten drukken en bezorgen. En het eindresultaat was hartstikke mooi! Een echte aanrader voor een origineel cadeau bij een afscheid collega.