Wikitopia
Image default
Auto

Vakmensen kiezen Volkswagen

De eerste Volkswagen Caddy verscheen in 1979 op de markt. Inmiddels zijn we al heel wat generaties verder, maar is de Volkswagen Caddy nog steeds populair bij vakmensen die dagelijks van hun bestelauto afhankelijk zijn. De inhoud van de Caddy biedt voldoende ruimte voor diverse gebruiksmogelijkheden. De motor is sterk en zuinig en voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van uitstoot en milieu. Zoals gebruikelijk bij Volkswagen worden technologische innovaties toegepast om het rijcomfort en de veiligheid van en in de auto te optimaliseren.

Operational lease vs. financial lease

Als ondernemer wil je het beste voor je bedrijf, voor je klanten en voor je werknemers. Met een Volkswagen Caddy hoef je gelukkig aan niemand concessies te doen. Maar voor je overgaat tot het afsluiten van een leasecontract, is het wel belangrijk dat je je goed georiënteerd hebt op de mogelijkheden en de consequenties van je keuze. In de meeste gevallen zal het gaan tussen operational lease en financial lease. Afhankelijk van wat je kiest, wordt je wel of geen eigenaar van de auto, heeft de aanschaf wel of geen invloed op je balans en je werkkapitaal en heb je wel of geen recht op rente- en investeringsaftrek

Leasen met vertrouwen

Voor welke vorm je ook kiest (operational, financial, occasion of short lease), een Volkswagen Caddy leasen zal je niet teleurstellen. Wanneer je je goed oriënteert en met de juiste leasemaatschappij in zee gaat, kun je leasen met vertrouwen. Een Volkswagen Caddy is de perfecte bestelwagen voor iedereen die kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en een mooi design belangrijk vindt. Kortom, iedereen die onderneemt met zijn gevoel en met zijn verstand. Nu alleen nog de kleur uitkiezen en je bent klaar om de weg op te gaan.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen