Wikitopia
Image default
Alarmsysteem

Controlelijst huisbeveiliging

Controlelijst huisbeveiliging

Wees voorbereid met een huisveiligheidsplan voordat het noodlot toeslaat. Hoe beter voorbereid je bent, hoe meer kans je hebt om jezelf en je huis te beschermen. Hoewel het beste type beveiliging een thuisbeveiligingssysteem is, zijn er veel verschillende manieren om de beveiliging binnen uw huis te versterken. Slotenmaker Den Haag legt uit.

Buitendeuren

Versterk alle buitendeuren. Overweeg plastic of aluminium deuren te vervangen door massief hout of een metalen bekleding. Als uw deur glazen inzetstukken heeft, zorg er dan voor dat ze zijn versterkt met veiligheidsruiten. Veiligheidsruiten zijn een sterk en duurzaam plastic dat voorkomt dat indringers het glas breken om bij u thuis te komen. De scharnieren van de deur moeten ook in uw huis staan. Op deze manier heeft een indringer geen toegang tot de pinnen en neemt de hele deur van het frame af. Houd buitendeuren gesloten en vergrendeld als ze niet worden gebruikt, zelfs als u maar een paar minuten weggaat. Dezelfde regel is van toepassing op uw garagedeur.

Verlichting

Alle opritten, paden en toegangspunten moeten verlicht zijn. Overweeg om overal in uw woning bewegingsdetectors te installeren die buitenlichten inschakelen wanneer ze worden geactiveerd. Dit helpt mogelijke indringers wegjagen. Als u op vakantie gaat, zorg er dan voor dat u timers toepast op uw interieurverlichting. Hierdoor zal het lijken alsof iemand thuis is, zelfs als dat niet het geval is.

Ramen

Gebruik een extra slot voor uw ramen met een sleutelbediend apparaat, ook wel een schuifraamslot genoemd. Dit zorgt ervoor dat het raam niet van buitenaf wordt geforceerd. U kunt ook veiligheidsstangen uitproberen om er zeker van te zijn dat vensters niet kunnen worden geopend.

Outdoor beveiliging

Landschap met veiligheid in gedachten. Houd uw struiken en struiken bijgesneden zodat er geen plaats is voor een indringer om zich te verstoppen. Zorg ervoor dat er geen donkere gebieden zijn om in te verbergen. Houd uw poort vergrendeld en roldeuren op slot. Houd uw grasmaaier, gazongereedschap en grill uit het zicht van uw eigendom. Als een indringer dure apparatuur aan de buitenkant ziet, weten ze dure kostbaarheden binnen te verwachten.

Vakantie

Als u langere tijd niet thuis bent, laat dan iemand op uw huis letten. Zorg ervoor dat het gazon wordt onderhouden en struiken worden ingekort. Dit geldt ook voor sneeuw, zodat het wordt geschept. Onderbreek de bezorging van kranten en de postdienst terwijl u ook weg bent. Je wilt nooit het uitzicht geven dat je huis leeg is.

Voorraadbezittingen

Het is belangrijk dat u een inventaris heeft van uw waardevolle bezittingen. Dit moet een foto van elk artikel bevatten en de identificatienummers die door de fabrikanten zijn vastgelegd.

 

Heb een plan om je huis veilig te houden. Een huisbeveiligingssysteem van Lock Secure doet meer dan u zich alleen veilig voelen, het voorkomt dat uw huis een gemakkelijk doelwit is.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag