Wikitopia
Image default
Bedrijven

Drie activiteiten in Hoofddorp voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een dagje uit met het gezin, maar heb je geen zin in de drukte van grote steden als Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Dan is Hoofddorp een goede keuze. Hoofddorp ligt vlakbij Amsterdam en Schiphol, waardoor je wel snel in de hoofdstad kunt staan. Toch hoef je niet in de drukte van de grote stad te lopen. Wij geven je 3 tips voor activiteiten in Hoofddorp voor het hele gezin.

Lunchen bij Woodstone pizza

Natuurlijk heb je ook een goede locatie nodig om te lunchen in Hoofddorp. Bij Woodstone Pizza kun je met het hele gezin terecht voor een heerlijke Italiaanse lunch. Je hebt ontzettend veel verschillende gerechten om uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils, zodat elk gezinslid heerlijk kan genieten. Bij Woodstone Pizza kun je terecht voor klassieke pizza’s, pizza’s met bijzondere ingrediënten, pasta’s, salades en heerlijke desserts. Eet je het liefste vega(n)? Dan kun je gebruik maken van het secret vega(n) menu. Ook voor een glutenvrij dieet of de voorkeur voor een gezonde maaltijd, kun je terecht bij Woodstone Pizza.

Trampolinepark Jumpskillz

Ben je op zoek naar een actieve activiteit voor je kinderen, waar je als ouders even uit kunt rusten? Dan kun je ze meenemen naar het trampolinepark JumpSkillz. Je hebt hier verschillende trampolines, een stormbaan, battle beam en andere sportieve mogelijkheden. Zo kunnen de kinderen zich volledig uitleven, terwijl de ouders even uitrusten. Wil je mee springen met de kinderen? Dan moet je op zondag tussen 10:00 en 12:00 uur komen, dan kun je Family Jumpen!

Escape World

Is jouw gezin helemaal fan van puzzelen en escape rooms? Dan is een tripje naar Escape World Hoofddorp iets dat je zeker niet over moet slaan! Er zijn verschillende kamers met hele vette thema, zoals Excalibur: The Magical Sword, The Inca’s Doom. In een kamer moet je binnen 60 minuten de originele puzzels oplossen, zodat je uit de kamer kunt ontsnappen. Sommige kamers zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, andere geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.