Wikitopia
Image default
Dienstverlening

Voor jouw pasgeboren kindje handgemaakte babyspullen kopen

In de webshop van ByCristianne vind je allerlei soorten babyspullen en accessoires voor jouw baby. Je kiest uit verschillende soorten items die geschikt zijn voor een pasgeboren kindje.  Leuk voor je eigen baby of om cadeau te geven aan iemand die een kindje verwacht of heeft gekregen.

Kies zelf de kleur van de handgemaakte babyspullen

Handgemaakte babyspullen kopen was nog nooit zo leuk! Bij ByCristianne kan je namelijk zelf de kleur of het patroon kiezen voor jouw spullen. Op deze manier creëer je een hele leuke combinatie door meerdere items te kopen in dezelfde kleur of met hetzelfde patroon. De handgemaakte babyspullen bestaan uit gehaakte of geweven items. Hierdoor is de stof heerlijk zacht en beschermt het jouw kleine kroost op een fijne manier. Wist je dat dit bedrijf ook hele leuke handgemaakte knuffels heeft? Kies uit een van de stoffen op de stoffenlijst en geef aan welk dier jij het allerleukste vindt. Van normale knuffels tot tutpoppetjes, alles is mogelijk. Daarnaast kan je de babykamer van jouw kleine afmaken door het toevoegen van accessoires. Denk hierbij aan wandfoto’s, behangcirkels of kussentjes. Ook deze items zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Alle beschikbare items vind je terug in de webshop. Deze babyspullen zijn uit voorraad leverbaar. Indien je graag zelf je eigen babyspullen wilt samenstellen, moet je rekening houden met een langere levertijd. Dit komt natuurlijk doordat jouw babyspullen nog met de hand gemaakt moeten worden.

Vul een contactformulier in

Door een contactformulier in te vullen kan je handgemaakte babyspullen aanvragen in de gewenste kleur of met het gewenste patroon die je graag zou willen kopen. ByCristianne zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw aanvraag te bevestigen. Zo kan jouw kleine binnenkort heerlijk vertoeven in een van de zachte en comfortabele babyspullen gemaakt door deze webshop. Neem bij vragen of opmerkingen vrijblijvend contact met hen op. 

https://www.bycristianne.nl/