Wikitopia
Image default
Groothandel

Een PET-fles biedt oplossing aan uw verpakkingsuitdaging

Het optimaal steriel maken van verpakkingen voor farmaceutische of medische producten, is een zorgvuldige opdracht en kan een flinke uitdaging blijken. PET Power gaat voor u echter graag deze uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u rekent op een steriele PET-fles of media-fles. U wilt namelijk wel profiteren van uitstekende verpakkingen, zonder u zorgen te hoeven maken over mogelijk onveilige situaties. Om de topkwaliteit aan uitwerking op gezondheid te hebben, dienen medische producten immers veilig en steriel verpakt te worden, zodat het product zich niet mengt met invloeden van buitenaf. U kunt ervan op aan dat uw producten veilig worden opgeborgen in de geschikte PET-fles of media-fles als u bij dit gerenommeerde bedrijf een bestelling doet.

Doorstralen met gammastralen

Als laatste stap in het proces van het vervaardigen van flessen of potten, worden deze optimaal steriel gemaakt door gamma doorstraling of -irradiatie toe te passen. Gammastralen vinden eenvoudig hun weg door uw PET-fles of media-fles heen. Elke fles ontvangt een geschikte dosis straling, waarbij de straling niet genoeg is om ervoor te zorgen dat het product zelf actief wordt. Wel wordt door een dergelijke behandeling het DNA van micro-organismen doorbroken en draagt dit bij aan het steriel maken van uw verpakkingen. Deze hebben zo geen ongunstige uitwerking meer op de producten die u hierin wilt bewaren.

Informeer naar behandelprocessen

Als u op zoek bent naar een uitstekende PET-fles of media-fles als verpakking voor uw medische producten, dan bent u bij PET Power aan het juiste adres. Alle producten worden hier met zorgvuldige aandacht voorzien van een volledige behandeling om steriliteit te garanderen. Uw verpakkingen worden behandeld volgens een bewezen proces, waardoor het voldoet aan de richtlijnen van de Europese en Amerikaanse Farmacopee. Wenst u betrouwbare verpakkingen voor uw producten, dan kiest u voor erkende PET-flessen of media-flessen van deze professionele expert. Neem daarom contact met hen op en ontdek de mogelijkheden.