Wikitopia
Image default
Dienstverlening

Incassobureau zoeken

Afgelopen Maand was ik genoodzaakt te Googlen op incassobureau zoeken en kwam ik www.incassoadvocaten.nl tegen. Ik had namelijk een klant die al 4 maanden achterloopt met zijn betalingen. Al meerdere malen had ik hem hierop geattendeerd, maar verandering kwam hierin niet in, hierdoor moest ik wel een incassobureau zoeken. In deze blog vertel ik mijn bevindingen met Incasso Advocaten en hoe ik bij Incasso Advocaten terecht ben gekomen.

Google: Incassobureau zoeken

De zoektocht naar een incassobureau, was een niet hele moeilijke. Na wat zoekwerk via Google, kwam ik verschillende Incassobureau’s tegen, maar bij geen van alle was ik overtuigd. Totdat ik Incasso Advocaten tegen kwam. Ik bekeek de website waarop veel informatie staat. Deze las ik goed door en bekeek alle informatie die voor mij van belang waren. Toen ik de website bekeken had besloot ik het contactformulier in te vullen. Al snel werd ik gebeld door één van de medewerkers. Hij nodigde mij uit voor een persoonlijk gesprek bij Incassoadvocaten om te komen praten over de situatie waar het nu naar uitkijkt. De medewerker begreep mijn situatie, aangezien het om veel geld gaat. De medewerker nodigde mij uit om eens langs het kantoor te komen om de situatie face to face te gaan bespreken/ dit vond ik een goed idee en zodoende spraken we een tijd af om eens over de situatie te gaan praten.

De afspraak

Op de afgesproken datum en tijd kwam ik langs op het kantoor van Incasso Advocaten. En kwam in gesprek met de medewerker van incassoadvocaten. De medewerker zei dat hij al wat voor werkzaamheden gepleegd had, en had ontdekt dat de niet-betalende klant al jaren achterstanden heeft bij verschillende mensen. Ik snapte niet waarom er dan nog geen maatregelingen waren genomen en de medewerker snapte mij volkomen. We spraken de laatste dingen af en het advocatenbureau ging ermee aan de slag.  


Een aantal weken later kreeg ik bericht dat alles opgelost was en dat ik mijn geld z.s.m. op mijn rekening kon verwachten. Zoek jij ook een incassobureau? Kijk dan eens op incassoadvocaten.nl!