Wikitopia
Image default
Cadeau

Koop je sauna handdoeken bij X.ziir

Wilt u 100% van de sauna genieten en toch verzekerd zijn van een goede hygiëne, dan zijn de sauna handdoeken van X.ziir een geweldige oplossing. Iedereen gebruikt elke dag wel een handdoek om zichzelf hygiënisch en schoon te houden. Het is een belangrijk onderdeel van onze verzorging.

Bezoekt u regelmatig een spa wellness, dan maakt een sauna handdoek gemaakt van bamboe deze taak alleen maar makkelijker. Niet alleen is een sauna handdoek of badjas verplicht in de sauna, het is belangrijk om zelf ook bedachtzaam te zijn. Maak het uzelf zo hygiënisch en comfortabel mogelijk, door gebruik te maken van een sauna handdoek van X.ziir.

Sauna handdoeken van X.ziir zijn gemaakt van natuurlijke producten

De verkrijgbare handdoeken bij ons in de webshop, zijn volgens een natuurlijk duurzaam proces vervaardigd. Bamboe, zoals u al zult weten komt uit Azië. Het is een zeer snel groeiende ‘grassoort’, die al volgroeid kan zijn tussen de drie en vijf jaar. Het is een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal, dat enorm populair is.

Bamboe is zeer veelzijdig en wordt daarom bij veel dingen toegepast, zoals: vloeren, meubels, stoffen, bouwmaterialen en meer. Bamboe gedijt goed in een vochtig en warm klimaat en heeft niet veel water nodig. Het is een veelzijdige plant met oneindig veel toepassingen. Wij van X.ziir vinden het dan ook belangrijk zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken, om zo de mondiale voetafdruk beperkt te houden.

Hoe komt het dat onze handdoeken superzacht en zeer absorberend zijn?

Dit komt door het proces vooraf hoe bamboe handdoeken gemaakt worden. Om stof van bamboe te maken moeten eerst de bamboestengels geoogst worden. Na het oogsten worden bamboestengels geweekt om de structuur te breken, hierdoor blijft er pulp over dat makkelijk te verwijderen is. De overgebleven pulp wordt daarna in vellen geperst die weg hebben van perkament. De gedroogde vellen worden gewalst tot een natuurlijk materiaal viscose genaamd.

Dit wordt net zo lang herhaald tot het eindproduct eruit komt te zien als garen dat gesponnen kan worden. Vervolgens worden er handdoeken van geweven, waarbij elke fabrikant zijn eigen techniek heeft. Elke fabriek heeft daarbij zijn eigen intentie, om te mixen of blenden met andere soorten stof. Wij van X.ziir geven de voorkeur aan 70% pure bamboe en 30% katoen sauna handdoeken, omdat de bamboe zorgt voor een zachter eigenschap en een beter absorptievermogen.

Geniet van een wellness ervaring met de perfecte sauna handdoek

Voor een comfortabele en effectieve sauna-ervaring is het de bedoeling dat u zo naakt mogelijk bent. Nu zijn daar heel wat verschillen in wat betreft de geaccepteerde lokale saunacultuur. Bij de één mag wel gemengd, bij de ander weer niet. Sommige culturen mag u niet naakt en moeten bepaalde delen altijd bedekt zijn. Wat de regels ook zijn, voor iedere sauna geldt, gaat u naakt de sauna in, dan bent u verplicht op een handdoek te zitten.

Met een sauna handdoek van X.ziir mist u niks van de sauna-ervaring in zijn puurste vorm. Genieten van de zachte en duurzame eigenschappen, gegarandeerd door de bamboe en katoen die er in verwerkt is. Vier keer meer absorberend dan een gewone katoenen handdoek, zodat u naar hartenlust kunt zweten op een handdoek met de volgende eigenschappen:

  • Schimmelresistent
  • Bevat geen giftige stoffen
  • Licht van gewicht
  • Sneldrogend
  • Te wassen op lage temperatuur zonder wasverzachter
  • Na elke wasbeurt worden deze handdoeken zachter
https://xziir.nl/