Wikitopia
Image default
Zakelijk

Waarom kiezen voor e-fulfilment?

Er zijn tegenwoordig steeds meer mannen en vrouwen die niet meer voor een baas willen werken, maar voor zichzelf gaan beginnen. Nu klinkt dat eenvoudiger dan het is. Mannen starten vaak een klusbedrijf, waarbij ze dezelfde werkzaamheden aanbieden, die ze voor hun baas deden. Toch zijn er ook mannen die alle werkzaamheden aanpakken die ze aangeboden krijgen. Voordat de mannen als zzp’er aan het werk kunnen gaan, moeten ze zich eerst inschrijven bij de KvK. Ook is het van groot belang dat ze een verzekering afsluiten en er een goede boekhouding op na houden. Ze kunnen zonder werk komen te zitten of door een ongeval voor een langere periode niet meer aan het werk kunnen gaan. Dan is het wel belangrijk dat ze geld krijgen, omdat ze tenslotte ook moeten eten en de rekeningen moeten kunnen betalen.

Werkzaamheden van de vrouwen

Er zijn veel vrouwen die voor zichzelf beginnen door het starten van een webshop. Ze gaan artikelen verkopen via internet. Toch komt daar  veel bij kijken, voordat men zo ver is dat de eerste producten verkocht kunnen worden. Voordat u begint met het online verkopen van artikelen, moet u er zelf van overtuigd zijn dat deze werkzaamheden echt iets voor u zijn. Vooral in het begin, wanneer u de webshop start, zult u dag en nacht moeten werken. U moet een goede website hebben, waarop u de producten kunt plaatsen die u verkoopt.

Voorwerkzaamheden

Voordat u de website laat maken door een professional, moet u zich eerst inschrijven bij de KvK. U moet een in het oog springende en gemakkelijk te onthouden bedrijfsnaam hebben. Wanneer alles goed loopt, is het verkopen van artikelen via de webshop veel goedkoper, dan wanneer u een fysieke winkel moet huren. Ook moet u weten hoe u de boekhouding moet bijhouden, omdat u jaarlijks de belastingaangifte moet invullen en om de drie maanden een opgave van de btw. Voor het maken van een goede website moet u een professional nemen die weet wat hij of zij moet doen. U moet een goede website hebben, omdat u hoog in Google moet komen te staan. Potentiële klanten die uw producten willen kopen, moeten snel op uw webshop terecht komen. Het moet een mooie en snelle website zijn. U moet producten kunnen toevoegen en verwijderen. Ook moet u de prijzen kunnen aanpassen. De klanten moeten op de website kunnen zien hoe ze producten terug kunnen sturen. Er zullen ook meerdere betaalmogelijkheden op moeten staan. Het laten maken van een website kost geld, maar dat zult u dik terugverdienen.

Het beginnen van de verkoop

Zodra de website klaar is en u de producten die u wilt verkopen in voorraad heeft, kunt u starten. Omdat de verkoop in het begin niet zo hard zal lopen, kunt u dat nog wel allemaal alleen bijhouden. Wanneer u een product verkoopt, moet u het inpakken, adresseren en versturen. Als u echter succes heeft en veel producten gaat verkopen, kunt u op een punt komen dat u het zelf niet meer bij kunt houden. Dat is dan het moment om met een e-fulfilment servicebedrijf te gaan samenwerken. Surlogic is zo’n bedrijf dat alle logistieke handelingen van u kan overnemen. U kunt contact opnemen om afspraken te maken. De afspraken worden vastgelegd op een papier dat door beide ondertekent moet worden.

De werkzaamheden die Surlogic overneemt

Wanneer u het met elkaar eens bent, zullen de computers van Surlogic en die van u met elkaar verbonden worden. Surlogic heeft de voorraad van de producten die u via de webshop verkoopt. Ook zal ervoor gezorgd worden dat de voorraad op peil blijft. Zodra u op uw webshop ziet dat er een product wordt verkocht, ziet men dat ook bij Surlogic. Ze zullen het product inpakken, adresseren, voorzien van een pakbon en direct versturen. Wordt een product teruggestuurd, nemen ze ook dat in ontvangst en zullen het volgens afspraak verwerken. Door in zee te gaan met Surlogic kunnen er meer producten verkocht worden, omdat de verkoop 24/7 kan doorgaan. U kunt uw webshop bijhouden, producten toevoegen en verwijderen, prijzen aanpassen en zelfs op vakantie gaan. De verkoop zal toch gewoon door blijven gaan. Daardoor zal de verkoop van uw artikelen alleen maar verbeteren.

https://www.surlogic.nl/