Wikitopia
Image default
Bedrijven

Schapdragers winkelinrichting

Nieuwe winkelaccessoires nodig? We zijn hier om te helpen!

Stellingdiscounter is een distributeur van Tegometall

Het Zwitserse bedrijf Tegometall is wereldleider in het segment van de schappenbouw en produceert winkelaccessoires voor de internationale markt. Het originele Tegometall rekkensysteem is uniek en van ongeëvenaarde kwaliteit.

Heeft u een eigen parkeerplaats bij uw winkel, maak dan van de gelegenheid gebruik om hier een goede indruk te maken. Wij ondersteunen u met identificatieproducten zoals borden, palen, stoepranden of kabelbruggen.

25 jaar ervaring en vele succesvolle samenwerkingen met bekende commerciële bedrijven onderscheiden ons als een professionele en actieve partner voor gebruikte hardware. Snelheid, betrouwbaarheid, milieubescherming en efficiëntie zijn onze topprioriteiten! Stellingdiscounter biedt een breed assortiment aan winkelwagens, winkelrekken, koelvitrines en andere producten. Wij hebben een grote voorraad van ruim 30.000 m² expositieruimte en bieden zelfs de mogelijkheid om gebruikte meubelen voor winkels te huren. Hiermee is Stellingdiscounter het grootste bedrijf in Duitsland op het gebied van tweedehands accessoires.

U kunt altijd rekenen op onze ondersteuning bij het kiezen van de producten die u wilt. We beantwoorden alle vragen over productkenmerken; Als je wilt, kunnen we je helpen om de best mogelijke sets te maken en we adviseren je om de optie te kiezen die het beste bij je past qua vorm, maat, kleur of design. Aarzel niet om ons uw speciale wensen te vertellen! Wij zorgen voor al het papierwerk en vragen buiten de bestelling om. Kortom, praat met ons, want wij willen dat u tevreden bent.

Wij adviseren en begeleiden uw bestelling graag vanaf het eerste gesprek tot aan de levering van de goederen. Ons team van 20 mensen zal hun best doen om uw bestelling naar uw volle tevredenheid te vervullen. Met ons eigen wagenpark is tijdige levering geen probleem.

Winkelplanken, zoals wandplanken of gondelplanken, zijn als nieuwe Tegometall-producten in vele varianten verkrijgbaar. Het is nu mogelijk om een ​​individuele Tegometall plank te ontwerpen met behulp van onze configurator. Je presentatie maakt een eerste indruk