Wikitopia
Image default
Telefonie

Thuiswerkers houden contact met 3CX telefoonsoftware

Was thuiswerken al bezig aan een opmars, door de huidige pandemie is het in een stroomversnelling geraakt. En het ziet er naar uit dat voor veel mensen thuiswerken blijvend is, ook als straks de maatregelen worden opgeheven. Belangrijk zijn hierbij de technische faciliteiten waaronder de communicatiemiddelen. Zowel voor de communicatie met klanten als voor de communicatie tussen de thuiswerkers onderling. Deze onderlinge contacten zijn namelijk nodig voor een goede samenwerking binnen een bedrijf. Slimme bedrijven investeren dus nu al in goede telefoonsoftware zoals het door NuCall geleverde 3CX.

3CX telefoonsoftware

Met de telefoonsoftware van 3CX  worden op één platform alle communicatiemiddelen (waaronder mobiel, CRM-pakket en webmeeting) geïntegreerd. Bij de oplossing van NuCall maakt het niet uit hoeveel medewerkers er zijn. Het abonnement is namelijk opgebouwd uit het aantal gelijktijdige gesprekken dat via 3CX telefoonnummers plaatsvindt. Er is geen sprake van een we meeting vast tarief per gebruiker plus dat het aantal gebruikers ongelimiteerd is.

Met 3CX wordt flexibel werken een stuk eenvoudiger omdat elke medewerker een eigen profiel krijgt waarmee de medewerkers op iedere plek kunnen inloggen. Hierdoor is elke medewerker op kantoor bereikbaar ongeacht waar de medewerker aan het werk is.

Naast het voordeel van gelijktijdigheid zijn er nog meer voordelen als uw bedrijf kiest voor 3CX. Een van de voordelen is gratis bellen via 3CX Softphone. Een ander voordeel is de eenvoudige uitbreiding van de telefonie-oplossing met een groot aantal mogelijkheden. 

3CX WebMeeting

Bedrijven met medewerkers die thuiswerken hebben om minstens twee redenen baat bij een 3CX abonnement van NuCall. Om te beginnen is elke medewerker bereikbaar ongeacht waar deze zich bevindt terwijl er geen limiet aan het aantal gebruikers zit. De tweede reden is dat bij NuCall 3CX WebMeeting standaard is geïntegreerd bij de telefoonsoftware.

Met 3CX zijn andere programma’s niet meer nodig. 3CX WebMeeting biedt ingebouwde interactieve mogelijkheden die de gesprekservaring naar een hoog niveau tillen. Door HD video lijkt het net alsof de gesprekspartners elkaar face-to-face zien. U kan eenvoudig pdf- en word documenten met de andere deelnemers delen, webinars organiseren zonder technische hulp en uw scherm moeiteloos delen of op afstand laten besturen.