Wikitopia
Image default
Aanbiedingen

Waarom keramisch parket een goed idee is!

De juiste vloer vinden kan een hele zoektocht zijn. Er is namelijk zo veel keuze. Misschien heeft u wel eens over een keramische vloer gehoord, waarbij de vloer sprekend op een houten vloer lijkt. Bent u op zoek naar een warme uitstraling als dat van een houten vloer, maar kijkt u op tegen onderhoud van een houten vloer? Dan kan keramisch parket uitkomst bieden. In deze blog leest u waarom een keramisch parket een goede vervanger is voor hout. Bent u benieuwd geworden? Aarzel dan niet en lees gauw verder!

 

Wat is een keramisch parket? 

Een keramisch parket lijkt op een houten vloer, maar is eigenlijk een tegelvloer met een houtlook. Het grootste voordeel aan deze vloer is dat de vloer veel onderhoudsvriendelijker is dan een normale houten vloer. Deze houtlook tegels hebben een unieke uitstraling en de huidige technologieën maken het mogelijk om nerven en knoesten in de tegels te verwerken. Hierdoor lijkt de vloer echt sprekend op een houten vloer. Het is haast alsof de eik voor de deur in je woonkamer ligt, maar dan in steen vorm!

 

Wat zijn nou de voordelen van keramisch parket? 

Wat keramisch parket uniek maakt is dat er kleuren kunnen worden gerealiseerd die met echt hout niet gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen ook de natuurlijke kleuren worden nagebootst maar ook de kleuren grijs en zwart worden gebruikt voor keramisch parket. Het parket is verkrijgbaar in heel diverse kleuren en houtmotieven. Bij een houten vloer is het niet gebruikelijk te kiezen voor vloerverwarming. In tegendeel tot een keramisch parket is dit geen probleem! Door een keramisch parket geleidt de warmte goed en houdt de warmte lang vast. Ook wanneer u gebruik maakt van vloer verwarming door middel van een warmtepomp is keramisch parket een goede geleider. Nadat de thermostaat is uitgezet, blijft de ruimte nog voor een langere tijd warm. Dit maakt de vloer ook nog eens energiebesparend!

 

https://www.regge-tegels.nl/