Wikitopia
Image default
Webdesign

Zoektocht naar website bouwer gezocht

Afgelopen week ging ik op zoek naar website bouwer gezocht via de zoekmachine Google en vond ik SiteToGo.nl. Ik was opzoek naar een website bouwer omdat mijn huidige website al aan de oude kant is en wel een verfrissing kan gebruiken. Dit wil ik laten doen door een nieuwe webdesign bedrijf omdat het met het huidige bedrijf niet echt goed klikte en dus wel tijd is voor een vernieuwing. Mijn bedrijf is gevestigd in Veenendaal en zoek daarom het liefst een website bouwer gezocht in Veenendaal. Dit omdat het praktisch een stuk makkelijker is als ik een keer persoonlijk langs wil komen. Ik ben dus gaan Googelen op website bouwer gezocht en kwam zodoende terecht op een aantal websites. Ik heb ze allemaal bekeken en daar is een ‘winnaar’ uitgekomen! Lees in deze blog waar ik voor gekozen heb en mijn redenering daarvoor!

Google: Website bouwer gezocht

Ik ben via Google gaan zoeken op website bouwer gezocht. Zodoende kwam ik veel websites tegen, waaronder veel van die gesponsorde. Daar zat ik niet op te wachten en dus scrolde ik iets naar beneden. Ik heb veel websites bekeken en daar heb ik goed naar gekeken. Ik heb ze een beetje uit gepluisd en met elkaar vergeleken. En daar heb ik een winnaar uit gekozen. Ik heb gekozen voor SiteToGo. Ik heb voor SiteToGo gekozen omdat zij maar €450,- kosten en dan is voor mij de website goed genoeg. Ook is de service goed geregeld. ik heb ze opgebeld en nog wat vragen gesteld. Deze vragen gingen over maandelijkse kosten en mogelijkheid tot het maken van een nieuw logo en hoelang het duurt totdat mijn website af is. Ik heb na dat gesprek alles nogmaals op een rijtje gezet en nu gaan ze voor mij een website maken!

Daarom raad ik SiteToGo van harte aan!