Wikitopia
Image default
Relatie

Relatietherapie nodig?

Afgelopen week ben ik gaan zoeken en ben bij Relatietherapie van Quint Relatietherapie uitgekomen. Ik en mijn vrouw zaten namelijk aardig in een dip. We hadden veel ruzie, deden weinig dingen meer samen. Ik ging veel meer naar vrienden toe en mijn vrouw naar vriendinnen om de ruzie’s maar te vergeten. Ik ben daarom opzoek gegaan naar relatietherapie. We wonen en werken namelijk allebei in dezelfde buurt en logistiek is het daarom veel makkelijker om een therapie te volgen in de buurt. Ik ben dus gaan zoeken in de buurt en kwam veel relatietherapieën tegen. Maar echt een persoon die mij en mijn vrouw aan stond zat er nog niet helemaal tussen. Totdat we Quint Relatietherapie tegen kwamen.

Quint Relatietherapie

Ik ben dus gaan kijken op het internet en kwam uit bij Quint relatietherapie als therapeut die ons kan helpen onze relatie weer op het rechte pad te brengen. Ik ben dus gaan zoeken en ben veel websites bekeken met de hoop daar te vinden wat we zochten, maar een geslaagde zoektocht werd het pas toen we uitkwamen op de website van Quint relatietherapie. Ik heb daarvan de website gelezen en daar werd ik best vrolijk van, er werd namelijk goed uitgelegd wat de relatietherapie inhoud en wat de speelpunten zijn. De speerpunten sluiten goed aan op onze wensen, het is precies wat onze relatie mist. Er moet namelijk meer intimiteit komen, meer wederzijdse steun en onafhankelijkheid. We wilde allebei graag kinderen, maar nadat we te horen kregen dat dat nooit zou lukken, ging alles achteruit en dit moet weer op het rechte pad terecht komen. We hebben Quint relatietherapie benaderd voor een consult en hopelijk hebben we nu het goede pad gekozen om onze relatie te redden.

Inmiddels hebben we de eerste therapieën gehad en het gaat al steeds beter, de intimiteit is terug en ook vertrouwen we elkaar al steeds beter, we zijn op de goede weg, maar we zijn er nog lang niet!