Wikitopia
Image default
Energie

Zonnepanelen aanschaffen voor op de zaak

Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. Enersolar is ervaren met deze doelgroep en kan u van passend advies voorzien. Enersolar werkt met panelen van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Het aanbod en de mogelijkheden zijn divers waardoor er voor iedere zaak een installatie te realiseren is. De adviseurs komen bij uw bedrijf langs om de mogelijkheden te bekijken en met u te bespreken. Voor de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen bent u bij Enersolar ook aan het goede adres. Omdat zij u compleet ontzorgen kunt u zich richten op uw eigen zaak.

De financiële voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen

Wanneer u ervoor kiest om zonnepanelen aan te schaffen, is dit een interessante investering. Het rendement op de panelen loopt op tot wel 15%. Deze investering verdient zichzelf terug omdat u zelf stroom genereert en dit niet meer hoeft in te kopen. In de panelen zitten zonnecellen die het zonlicht omzetten in wisselstroom. Deze wisselstroom wordt door de omvormers omgezet in stroom die u kan gebruiken. Het zonlicht is er toch, dus waarom zou u geen gebruik maken van deze gratis bron? Om de investering nog aantrekkelijker te maken zijn er subsidies die u als bedrijf kan aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen. Ook voorziet deze investering u in verschillende aftrekposten om zo de fiscale winst te drukken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met zonnepanelen

Verantwoord ondernemen is een actueel en uiterst belangrijk thema. Voor het imago van uw bedrijf en de toekomst van onze planeet is het waardevol om daaraan mee te werken en te investeren in verantwoord ondernemen. Door gebruik te maken van groene energiestromen zoals zonne-energie draagt u bij aan een groene toekomst met minder CO2 uitstoot. De onuitputtelijke bronnen die voorhanden zijn, zijn zonde om niet te gebruiken. Financieel aantrekkelijk en verantwoord, daar wordt iedereen blij van. Voor meer informatie over de zonnepanelen die u wilt aanschaffen, kunt u contact opnemen met Enersolar.

https://www.enersolar.nl