Wikitopia
Image default
Zakelijke dienstverlening

5x goedkope relatiegeschenken die wél gebruikt worden

Een relatiegeschenk hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Het is als blijk van waardering en lang niet voor ieder bedrijf is er een groot budget beschikbaar. Maar betekent dit gelijk dat het dan minder leuke items moeten zijn? Echt niet. Wij hebben de beste relatiegeschenken gevonden die weinig kosten en echt worden gebruikt. 

USB Sleutelhanger

De USB sleutelhanger is een van de meest gekozen relatiegeschenken van dit moment. En niet voor niets maar omdat het ook een leuk item is om te geven en krijgen. Je kunt op de sleutelhanger je logo van enig formaat kwijt en dat betekent dat iedereen hem altijd aan de sleutelbos mee kan nemen. Waardoor je naam voortdurend pronkt. De prijs van een USB sleutelhanger varieert van het soort dat je kiest. Kies bij voorkeur voor wat grotere opslag. 

Aanstekers

Aanstekers zijn al jaar en dag populair als relatiegeschenk. Deze zijn niet alleen ontzettend betaalbaar. Je hebt ze ook in heel veel verschillende soorten die absoluut een must have zijn om te krijgen. Je kunt het zo gek of eenvoudig houden als je zelf wilt. Je kunt ze zelfs laten personaliseren. Hoe gaaf is dat! Kijk eens ook Aanstekerwereld.nl voor een leuk relatiegeschenk en zie direct welke mogelijkheden er zijn!

Drinkflessen en bidons

De drinkflessen zijn een hot item als het om relatiegeschenken gaat. Dit heeft als reden dat het een duurzaam en toch betaalbaar product is. Daarbij is het ook nog eens bijzonder functioneel. Van de sportschool tot in het klaslokaal. Deze items kom je steeds vaker en meer tegen. Zeker nu er op flesjes ook statiegeld betaald moet worden!

Gadgets en electronica

Vaak zijn gadgets en electronica toch iets duurder dan het low budget concept. Maar dat betekent niet dat ze onbetaalbaar zijn om als relatiegeschenk. Ik denk dat je goed moet kijken in welke verhouding het staat. Zo hoeft een powerbank geen tientallen euro’s te kosten om maar een voorbeeld te noemen. Want het zijn ongekend populaire producten die je niet moet onderschatten. Ze zijn leuk om te geven en natuurlijk ook om te krijgen. En zo zijn er nog tal van mooie gadgets!