Wikitopia
Image default
Beauty en verzorging

De methodes bij een borstverkleining

Bij een plastische ingreep wordt vaak gedacht aan een borstvergroting, dit terwijl borstverkleiningen ook regelmatig voorkomen. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom vrouwen voor een borstverkleining kiezen. Sommige vrouwen hebben liever borsten die beter bij de verhouding van hun lichaam past, terwijl andere vrouwen zelfs kampen met lichamelijke klachten. Door te grote borsten kan je namelijk last krijg van rugpijn en hier zit je natuurlijk niet op te wachten, als dit verholpen kan worden door een borstverkleining dan is dat zeker de moeite waard. Daarnaast kunnen ook slappe borsten een reden zijn om een borstverkleining te laten uitvoeren en daarnaast zijn er natuurlijk nog weer talloze redenen, iedereen heeft namelijk zo zijn eigen reden.

Wil je een borstverkleining ondergaan, dan zal je eerst een gesprek hebben met een plastisch chirurg. Bij dit gesprek kan jij je wensen en verwachtingen aan bod laten komen, de arts kan dan zeggen of dit mogelijk is of dat dit bijvoorbeeld niet mogelijk is. In principe wordt er gekozen tussen de ankermethode en de sleutelgatmethode. De ankermethode is een voorkeursbehandeling voor mensen met grote borsten van cup DD. De sleutelgatmethode verwijst naar de grootte van het litteken en indien er veel botweefsel moet worden verwijderd wordt deze methode niet uitgevoerd. daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de operatie te laten uitvoeren door een combinatie van beide methoden. Vaak zal de plastische chirurg tijdens het voorbereidende gesprek aangeven welke methode het meest geschikt is voor en wees natuurlijk nooit bang om vragen te stellen.

Wil jij een borstverkleining laten uitvoeren? Zorg er dan in ieder geval voor dat je bij een goede plastische chirurg terecht bent, je wilt ten slotte niet dat het fout gaat. Ook bij andere behandeling, bijvoorbeeld bij een ooglidcorrectie bovenoogleden of de borstvergroting, is dit zeker belangrijk. Twijfel je aan een arts, zoek dan gerust verder.

http://faceland.nl