Wikitopia
Image default
Zorg

De verschillende Tena incontinentie producten

Personen die kampen met incontinentie problemen kunnen kijken naar de mogelijkheden van Tena incontinentie producten om het alledaagse leven een stuk aangenamer en comfortabeler te maken. Als je meer te weten wilt komen over de verschillende Tena incontinentie producten verkrijgbaar op de markt, lees de onderstaande tekst eerst goed door.

 

Tena incontinentie producten

De verschillende Tena incontinentie producten die we kunnen onderscheiden zijn speciaal voor het lichaam van mannen en vrouwen ontwikkeld en zitten comfortabel. Daarnaast zijn de incontinentie luiers van Tena voorzien van een hoog absorptieniveau, waarbij het niet uitmaakt of je last hebt van zwaar of van licht urineverlies en kan je van luiers van topkwaliteit uitgaan die stevig blijven zitten aan je lijf. De Tena incontinentie producten zijn verder voorzien van een stijlvol design waarbij je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan soorten, kleuren, maten en materialen incontinentie luiers voor vrouwen en mannen en zijn daarnaast zo discreet dat ze haast niet van echt ondergoed te onderscheiden zijn.

 

Geschikt voor mannen en vrouwen

De incontinentie producten van Tena zijn zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt die last hebben van ongewenst urineverlies, maar ook van ongewenst verlies van de stoelgang. Je kunt hierbij kiezen aan verschillende soorten zoals discrete inlegkruisjes en maandverband, man en lady pants, slip broekjes, flex pants, boxershorts, stretchbroekjes en dergelijke. Aangezien het assortiment aan soorten Tena incontinentie vrij uitgebreid is, kan je voor elke situatie wel een geschikt product vinden.

 

Het juiste Tena product kiezen 

Als je op zoek gaat naar Tena incontinentie luiers, dan is het cruciaal om het juiste product te kiezen zodat je geniet van een comfortabel en veilig gevoel zonder dat je je zorgen hoeft te maken om nare geurtjes of urineverlies die uit de luier ontsnappen. Let bij het kiezen van de ideale incontinentie producten op zaken zoals:

  • Het verlies: gaat het vooral om urine of om stoelgang?

  • Is er sprake van licht of van zwaar verlies?

  • Vindt het verlies voornamelijk plaats gedurende de dag of tijdens de nacht?

  • Het gemak van aanbrengen en van het dragen.

  • De lichaamsbouw, het gewicht, de mobiliteit en de anatomie van de persoon.

 

Vergoeding van Tena producten

De producten voor incontinentie van Tena voor mannen en vrouwen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Het maakt niet uit welke zorgverzekeraar je kiest, aangezien elke zorgverzekeraar in Nederland de producten van dit populair merk vergoedt. Er geldt hierbij echter wel een voorwaarde: je moet eerst een intake gesprek voeren met een zorgaanbieder die aan de hand van het gesprek zal bepalen hoeveel en welke Tena incontinentie producten je vergoed krijgt.

 

Deskundig advies inschakelen

Indien je geen idee hebt hoe je zelf moet kiezen voor de juiste Tena incontinentie producten is het slim om contact op te nemen met een expert. Een expert kan je namelijk voorzien van professioneel advies over de meest geschikte mogelijkheden waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Vergelijk meerdere experts voor de voordeligste prijs.