Wikitopia
Image default
Zorg

Voel u zelfverzekerd met TENA incontinentiemateriaal

Voel u zelfverzekerd met TENA incontinentiemateriaal

Veel vrouwen, maar ook mannen, hebben soms of permanent last van ongewild urineverlies. Dat is natuurlijk erg vervelend. Zeker wanneer u in gezelschap bent is het natuurlijk niet prettig als u ongewild urine verliest. TENA biedt hiervoor al vele jaren de beste oplossing in de vorm van hun TENA incontinentiemateriaal. Dit wordt gemaakt in verschillende vormen, zodat er voor iedere situatie een TENA incontinentiemateriaal is dat een passende oplossing biedt. Heeft u af en toe last van een beetje urineverlies dan kiest u voor een dun verband. Is het probleem groter dan draagt u een broekje of een dikker verband. Wat uw situatie ook is, het verband is vrijwel onzichtbaar en u weet zeker dat u altijd goed beschermd bent.

Leid uw leven zoals u dat wilt

Veel mensen die last hebben van ongewild urineverlies sluiten zich op in hun huis. Ze gaan niet meer uit eten, naar het theater of op bezoek bij vrienden. Allemaal uit schaamte. En dat is nergens voor nodig. Met TENA incontinentiemateriaal kunt u gewoon datgene doen wat u altijd deed. Geniet van het leven en besteed uw tijd zoals u dat wilt. U hoeft niet bang te zijn dat u zich ongemakkelijk voelt als u urine verliest, want het verband absorbeert het zonder problemen. Ook geurtjes worden goed opgevangen. Niemand in uw naaste omgeving zal merken wat er aan de hand is. Doordat er ook heel dun TENA incontinentiemateriaal te koop is kunt u qua kleding dragen wat u wilt.

Kies uit het ruime assortiment van TENA incontinentiemateriaal

TENA incontinentiemateriaal wordt al heel wat jaren geproduceerd. De makers hebben dan ook ruime kennis en ervaring opgedaan. Ze weten precies welke hulpmiddelen ze moeten maken om het vrouwen en mannen die last hebben van ongewild urineverlies makkelijker te maken. U kunt kiezen uit een ruim assortiment. Dat varieert van dunne verbandjes die aanvoelen als inlegkruisjes tot dikkere verbanden. Allemaal in verschillende maten. Ook als u een dun verband gebruikt wordt de urine goed opgevangen en meteen omgezet in gel. Daardoor is doorlekken uitgesloten. Op de verpakking staat voor welke mate van urineverlies het product geschikt is.

https://www.hulpmiddelonline.nl/