Wikitopia
Image default
Sport

Dit is waarom een bidon een geschikt promotiemiddel of relatiegeschenk is

Voor een sportieve doelgroep is een bidon altijd geschikt. Want of je de bidon gebruikt voor promotionele doeleinden of als sportief relatiegeschenk, je doet iemand die gek is op sporten altijd plezier met een mooie bidon. Wil je meer weten over waarom een bidon het geschikte cadeau is? Lees dan verder.

Waarom een logo op een bidon?

Wil je aandacht voor jouw bedrijf, organisatie of wellicht eenmalige actie? Een bidon is bij uitstek een voorwerp op je logo op te zetten. Het is een handig en veelgebruikt artikel, dat de gebruiker keer op keer in de hand neemt om te drinken. De bidon met logo komt dus vaak in beeld, zowel bij de sporter die er een verfrissende slok uit neemt, als bij iedereen die in de buurt is. Denk hierbij aan teamgenoten, mede-sporters in de gym of mensen die toevallig in de buurt wandelen tijdens een rondje joggen. Een bidon wordt niet alleen door sporters gebruikt, maar ook bijvoorbeeld door reizigers in de trein. Daarom zijn er nog veel meer momenten te bedenken waarop het logo van jouw bedrijf, organisatie of actie te zien is wanneer je het laat afdrukken op een bidon.

Van plastic en metaal tot suikerriet

Op Pinkcube kun je terecht voor een een grote verscheidenheid aan bidons. Niet alleen zijn er grote en kleinere modellen, de drinkflessen komen ook in allerlei kleuren en materialen. Zo is er duurzaam kunststof uit suikerriet, zijn er flessen in harde of soepele kunststof en zijn er bidons van metaal, zoals aluminium. Ook qua functionele details is er ruime keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fles met een karabijnhaak eraan, die je dus ergens aan vast kunt haken. Sommige bidons hebben een dop, andere hebben een spuitmondje. Er zijn zelfs bidons met een koelelement erin en bidons die, als een harmonica, opvouwbaar zijn. Het bidon heeft een sportieve naam maar sommige modellen zijn bijna chic te noemen of eerder bedoeld voor een picknick. Zo is er voor ieder bedrijf of organisatie wel een leuke, passende drinkfles te vinden.

Maak je keuze uit honderden modellen

Kies op de site van Pinkcube een bidon met logo aan de hand van de vele voorbeelden die er zijn. Misschien past een doorzichtige fles heel goed bij jouw organisatie, die transparantie hoog in het vaandel heeft? Of is een ‘squeezy’ bidon iets waarmee je de flexibiliteit van jouw diensten kunt uitdrukken? Opties te over om lekker creatief de juiste combi te vinden. Je kunt er zeker van zijn dat een bidon met logo in goede aarde valt omdat iedereen ze gebruikt.

Welke kleur en materiaal voor je bidon?

Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Ongetwijfeld is er een kleur te vinden die de perfecte achtergrond vormt voor jouw logo. Kies voor een kleur die past bij jouw bedrijf of kies voor een neutrale tint, die voor de meeste mensen aantrekkelijk is. Mensen zijn eerder geneigd de waterfles met een neutrale kleur mee te nemen als ze hem mooi vinden. Kleuren als wit of grijs vallen bij de meeste mensen in de smaak. Bedenk ook wat de uitstraling van je bedrijf is; sta je voor degelijkheid en kwaliteit, kies dan niet het goedkoopste plastic modelletje maar ga voor een strak model van aluminium. Is duurzaamheid een van de pijlers van jouw bedrijf? Dan is aluminium of suikerriet een goede keuze.