Wikitopia
Image default
Sport

Je sportschool compleet maken met rubberen tegels als fitness vloer

Met de fijne rubberen tegels als fitness vloer heb jij een goede ondergrond om je oefeningen op te kunnen uitvoeren. Niet alleen voor een eigen sportschool, maar ook voor een grotere sportschool is het een ideale manier om de vloer van een goede ondergrond te voorzien. Je kunt je trainingszaal hier helemaal mee afmaken. Het voordeel van de rubberen tegels als fitness vloer is dat deze allemaal beschikken over een anti slip laag aan de onderkant, waardoor de vloer niet kan gaan verschuiven. Daarnaast hebben ze allemaal een goede dikte, waardoor je veiligheid hiermee wordt gegarandeerd. De vloeren zijn allemaal schok dempend, waardoor het helemaal geen probleem is om hier op te gaan springen of gewichten op te laten vallen. Ze kunnen de schok goed aan en geven ook geen geluid. 

Dempend

De rubberen tegels als fitness vloer geven geen extra geluid, omdat de gewichten die je erop los laat of de sprongen die je er op maakt, worden gedempt door de schokdemping en daarmee direct een geluiddempend effect hebben. Je kunt de rubberen tegels als fitness vloer zonder zorgen leggen, want het is een erg makkelijk systeem, die iedereen zo door heeft. Je kunt de uitleg online in een instructievideo zien, maar er wordt ook een papieren handleiding meegeleverd met de tegels die naar je worden verzonden. 

Schoonmaken

De puntbelasting van de rubberen tegels als fitness vloer bieden een goede weerstand, waardoor het leggen ervan erg makkelijk gaat. Ook zijn de tegels heel erg goed en gemakkelijk in onderhoud. Je kunt er diverse soorten schoonmaakmiddelen voor gebruiken en het droogt erg snel. Wil je de schoonmaker nog even laten langskomen voor de sportschool open gaat? Dan kan dat makkelijk! De vloer is zo droog, waardoor het sporten gelijk van start kan gaan. De rubberen tegels als fitness vloer zijn ideaal, ook voor jou!