Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Diverse raamdecoratie via www.ilumio.nl

Zoek je naar raamdecoratie voor je nieuwe woning? Dan ben je op www.ilumio.nl op het juiste adres, hier kan je kijken naar een ruim assortiment in raambekleding. Zo bieden ze veel raamdecoratie aan van een hoge kwaliteit waar je altijd 5 jaar lang garantie op hebt zitten. Zo weet je zeker dat als je producten hier koopt dat je er altijd garantie op hebt. Daarnaast bieden ze dingen aan zoals gordijnen, rolgordijn, vouwgordijnen en overgordijnen. Naast dat je kan kijken naar de verschillende soorten raambekleding kan je ook kijken naar de kleuren en kan je alles op maat laten maken. Doordat je alles op maat laat maken, weet je zeker dat het ook past op je kozijnen en ramen. Naast dat je gordijnen kan kopen voor je ramen kan je hier ook kijken voor raamdecoratie voor je schuifpui of bijvoorbeeld je dakraam. Zo kan je voor een dakraam kiezen voor een rolgordijn of een jaloezie. Via www.ilumio.nl kan je een bestelling plaatsen en kan deze bij jouw thuis worden bezorgd.

 

Als alternatief kiezen voor lamellen

Veel mensen denken bij raambekleding al snel aan gordijnen. Een gordijn werkt makkelijk je doet hem dicht en je hebt geen licht meer en veel privacy. Tegenwoordig kijken mensen ook naar alternatieven waarbij ze genoeg privacy hebben en alsnog licht in de woning. Bij lamellen heb je dit probleem niet en kan dit je genoeg privacy bieden en genoeg licht in je kamer. Zo zijn lamellen geen gordijnen maar een soort van slierten van 50mm breed die voor je ramen hangen. Deze kan je kantelen waardoor je minder licht krijg in je woning en meer privacy. Je kan er zelfs voor zorgen dat mensen helemaal niet meer naar binnen kunnen kijken, maar dat je wel licht naar binnen kan laten komen. Daarnaast kan je zelf kiezen wat de kleur wordt van de lamellen en kan je kiezen voor een witte kleur, maar ook voor een zwarte of een grijze kleur. Het is in principe een jaloezie die verticaal hangt, in plaats van horizontaal. Voor een schuifpui is het ideaal om lamellen te gebruiken omdat ze hier goed passen en een groot oppervlak tot zich nemen.

 

Op maat laten maken

Ook kan je al je raambekleding op maat laten maken. Dit is uiterst belangrijk omdat je wel raambekleding wilt kopen wat past op je ramen en kozijnen. Als je de verkeerde maten hebt kan het zijn dat het te kort is en dat niet je hele raam wordt bedekt. Zorg ervoor dat je alles goed opmeet en dit doorgeeft aan de winkel, zo kunnen zij alles op maat laten maken. Mocht je iets verkeerd hebben gedaan kan dit altijd achteraf verholpen worden en kan je alsnog de juiste maten krijgen.