Wikitopia
Image default
Auto's en Motoren

Snel slagen met de dagcursus auto theorie van 123-theorie!

Een rijbewijs geeft je vrijheid. Overal kan je komen, ook gewoon op plekken waar het OV niet heen rijdt. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer jij maar wilt. Maar voordat je het rijbewijs in bezit hebt moet je nog wel even het één en ander doen. Allereerst moet je een goede rijschool uitkiezen waar jij praktijklessen wilt gaan afnemen. Misschien ben je al wel zover en ben je al goed op weg naar het rijbewijs. De praktijklessen zijn het ene deel van het rijbewijs. Het andere deel is het behalen van het theoriecertificaat. Om dit te kunnen halen moet je een theorie examen afleggen bij het CBR. Hiervoor moet je veel auto theorie uit je hoofd kennen. Klein detail: je moet eerst het theoriecertificaat behaald hebben voordat je überhaupt het rijexamen mag afleggen.

Om je een handje te helpen bij het behalen van het theoriecertificaat bieden wij bij 123-theorie een steengoede dagcursus auto theorie aan. Waar je zelf zonder overdrijven een aantal dagen nodig hebt om jezelf de auto theorie aan te leren, hebben wij maar 1 dag nodig om jou te kunnen laten slagen voor het examen. En na het volgen van onze cursus is de kans dat je zakt voor het theorie examen nog maar ontzettend klein.

Wij helpen je door de lesstof heen

Een dagje blokken en dezelfde dag geslaagd zijn, dat wil natuurlijk iedereen wel. Het kost je weinig tijd en weinig moeite, wij helpen je enorm goed door de lesstof heen. Iedereen kan onze theoriecursus volgen, waar je ook woont. Want of de theoriecursus Arnhem nou ideaal is voor jou omdat je hier in de buurt woont, of de theoriecursus Groningen, Deventer, Maastricht, Alkmaar en ga zo maar door, er is altijd een 123-theorie dagcursus bij jou in de buurt te vinden!

Wil jij je aanmelden voor onze unieke theoriecursus? Dat kan op een eenvoudige manier via onze website, www. 123-theorie.nl. Klik op de knop ‘inschrijven’, kies de gewenste cursuslocatie en datum en vul je gegevens in. Na het verzenden van jouw inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je nog vragen? Je kan een appje sturen naar 06-29 99 99 62, bellen naar 085-060 1230 of een email sturen naar info@ 123-theorie.nl.

https://www.123-theorie.nl/