Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Je woonkamer opnieuw inrichten en aankleden samen met Deens

Bij elkaar passende meubels vormen de basis van een stijlvol interieur. Een zitbank, enkele stoelen en een poef. Een eethoek bestaande uit een ruime tafel, rond of rechthoekig, met 4 of 6 stoelen. Een televisiemeubel, salontafel en bijzettafeltje. Een of meerdere open, half open of gesloten kasten. Het volgende onderdeel van het stylingsproces van de living vormt verlichting. De volgende modellen zijn in ieder geval nodig: een plafondlamp voor het algemene basislicht, een hanglamp boven de dinerhoek, een schemerlamp naast de bank en eventueel nog eentje in de andere hoek van de kamer. Populaire lampen bij Deens op dit moment zijn: de HKliving hanglamp, de It’s about RoMi plafonniere en de Madam Stolz tafellamp. Om de muren wat kleur te geven, zijn er tegenwoordig allerlei decoratiemogelijkheden. We noemen het wandkleed, de print op hout, de wandplank voor boeken en andere spulletjes, muurstickers en moderne of klassieke kunstwerken. De vloer mogen we niet vergeten natuurlijk. Vloerkleden en matten – groot en klein – zijn leverbaar in neutrale basistinten, effen felle kleuren en diverse motieven.

Alle bovenstaande artikelen en nog veel meer is te koop op deens.nl. Groot voordeel van shoppen bij Deens is dat je zeker weet dat je kwaliteit in huis haalt. Het gaat namelijk om topmerken als Urban Cotton Amsterdam (met name het Urban Cotton wandkleed is populair!), HKliving (check vooral de schilderijen) en it’s about RoMi (een echte lampenspecialist van eigen bodem). Nou vooruit, we noemen nog een paar inspirerende labels: Madam Stolz, Fatboy, Nordal, Studio ROOF en Zusss. ‘Nog veel meer’ zeiden we net, we lichten dit toe. Categorieën om uit te kiezen op deens.nl zijn onder meer:

  • woonaccessoires;
  • woontextiel;
  • keukenaccessoires;
  • badkameraccessoires;
  • lifestyle;
  • tuin;
  • kids. 

De rubriek lifestyle maakt ons nieuwsgierig. We nemen een kijkje en zien de volgende subgroepen staan: accessoires, geurkaarsen, sieraden, tassen, geurstokjes, homespray, handverzorging, kleding en loungeware. Onder de noemer kleding verkoopt Deens tunieken en kimono’s. Pyjama’s, lange hemden, tops met shorts, slipdresses en blousejurken zijn voorbeelden van loungeware.

We laten het hierbij, voor nu, en sluiten af met de mededeling: heel veel shopplezier vandaag op deens.nl!

https://www.deens.nl/nl/