Wikitopia
Image default
Relatie

Een scheiding aanvragen inclusief kinderalimentatie

Het aanvragen van een scheiding kan snel en eenvoudig bij De Echtscheidingswinkel. Er wordt met een expert besproken hoe het proces van het aanvragen van een scheiding in zijn werk gaat. Naast het aanvragen van de scheiding wordt er ook gekeken of u recht heeft op kinderalimentatie en hoe dit geregeld gaat worden.

Het aanvragen van een scheiding nu snel en voordelig

Een scheiding aanvragen gaat snel, eenvoudig en is voordelig bij het bedrijf. U maakt een afspraak met de experts. In deze afspraak wordt besproken hoe u een scheiding kan aanvragen en of u kinderalimentatie ontvangt. Vaak ontvangt de ouder die het meest thuis is de kinderalimentatie. Dit is vaak niet de kostwinner. U ontvangt kinderalimentatie zodat u goed voor de kinderen kan zorgen. De kinderen moeten immers niet de dupe worden van een scheiding. Een scheiding aanvragen gaat nu super makkelijk via de website. Heeft u nog vragen over het aanvragen of wilt u weten of u recht heeft op kinderalimentatie? Neem contact op met de experts en plan een afspraak in. In deze afspraak wordt u door het hele proces gehaald. Beide kanten worden belicht. Daarna wordt er gekeken wat voor beide partijen de beste oplossing is. Hier wordt een middenweg in gevonden zodat beide partijen tevreden zijn met de regelingen. De scheiding wordt gefinaliseerd in de rechtbank, waarna u uw scheiding door kan geven aan de gemeente.

Bespreek of u kinderalimentatie ontvangt met experts

Wilt u weten of u bij het aanvragen van een scheiding recht heeft op kinderalimentatie? Dit is vaak voor de ouder die het meest thuis kan zijn. Wilt u weten of u dat bent? En hoe dit geregeld is? Neem dan nu contact met De Echtscheidingswinkel op en bespreek de aanvraging van een scheiding met een van de experts van het bedrijf.