Wikitopia
Image default
Particuliere dienstverlening

Ervaren scheidingsmediator in Maarssen

Gabriëlle van Mediation Brooklyn Bridge is als ervaren scheidingsmediator in Maarssen neutraal, onpartijdig en onafhankelijk. Dat hadden mijn ex-partner en ik nou net nodig. We konden het namelijk maar niet eens worden over twee onderwerpen: de alimentatie en de inboedelscheiding.

Voordat we de hulp inschakelden van Gabriëlle liepen onze gesprekken telkens vast. Allebei hielden we onze poot stijf. We kwamen geen moment nader tot elkaar.

Ervaren scheidingsmediator met juridische achtergrond in Maarssen

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het mediation-vak
  • Juridische achtergrond
  • Gecertificeerd en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals Nederlandse Mediation Vereniging, MfN Groep Arbeidsmediators Nederland, Vereniging Mediators Regio Utrecht en Vereniging van Arbeidsjuristen.

Lijnrecht tegenover elkaar

De rest van onze scheiding verliep vlekkeloos. We waren het zeer snel eens over het huis en afspraken over de kinderen. Als het echter ging over de alimentatie en onze gemeenschappelijke spullen stonden we lijnrecht tegenover elkaar.

Een ervaren scheidingsmediator in Maarssen (onze woonplaats) hebben we bij de hand genomen, zodat we ons geschil op kunnen lossen.

Structuur en rust

Bij scheidingsmediation bespraken mijn ex-man en ik wat we nou precies wilden. Gabriëlle was onze scheidingsmediator en zij begreep onze verschillen. Zij zorgde voor structuur en rust tijdens de gesprekken. Door het vele praten kwam er langzaamaan weer wederzijds begrip.

Uiteindelijk kwamen we goede afspraken overeen. Waar we allebei tevreden mee waren.

Ouderschapsplan en het scheidingsconvenant

Er geldt een wettelijke verplichting om een ouderschapsplan op te stellen wanneer er minderjarige kinderen bij de scheiding betrokken zijn. De afspraken die wij gemaakt hebben tijdens de scheidingsmediation en de eerdere afspraken over de kinderen legden we schriftelijk vast in het ouderschapsplan.

Alle andere afspraken werden in het scheidingsconvenant gezet. Gabriëlle zag erop toe dat de afspraken praktisch, duurzaam en juridisch juist waren. Nadat de afspraken waren vastgelegd, was ons huwelijk nog niet officieel ontbonden. Dat gebeurde pas toen de rechter ons ouderschapsplan en ons scheidingsconvenant goedkeurde.

Scheidingsmediator in Gouda, Utrecht en Breukelen

Als ervaren scheidingsmediator is Gabriëlle actief in Maarssen, Utrecht, Gouda en Breukelen. Maar eigenlijk is ze werkzaam in heel Nederland. Voornamelijk in de provincie Utrecht staat ze stellen bij. Mocht u nou ook in een vervelende situatie zitten met uw (ex-)partner vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij Mediation Brooklyn Bridge.

Mijn ex-man en ik zijn inmiddels succesvol gescheiden. We gaan goed met elkaar om. Ten slotte ben ik blij dat onze kinderen weinig meegekregen hebben van onze meningsverschillen.

https://mediationbb.nl/