Wikitopia
Image default
Internet

Hoe mov naar mp4 te converteren (eenvoudig)

Er zijn veel mediabestandsindelingen en veel mediaspelers. Media-indelingen zoals .mp3, .mp4, .avi worden vaak gebruikt en zijn populair. Als we het hebben over mediaspelers, hebben ze beperkte ondersteuning voor media-indelingen. De meeste mediaspelers missen de mogelijkheid om bepaalde mediabestandsindelingen af ​​te spelen. Evenzo worden veel mediabestandsindelingen gemaakt voor speciale doeleinden en voor sommige speciale mediaspelers. Als we het hebben over het MOV-bestandsformaat, is het ontwikkeld door Apple Inc. voor de QuickTime-speler. Als je een .MOV-bestand hebt en een speler die het bestand niet kan afspelen, moet je .mov naar .mp4 converteren, zodat het door elke videospeler kan worden afgespeeld. Als alternatief kunt u de MOV-speler gebruiken, maar wanneer u het MOV-bestand met uw vrienden deelt, kunnen ze het bestand mogelijk niet afspelen. Converteer daarom uw MOV naar MP4 met behulp van de stappen in dit artikel.

Er zijn veel software beschikbaar die uw MOV naar MP4 converteert. Er is een online MP4 naar MOV-converter die gratis kan worden gebruikt. MP4 is een internationale standaard en heeft meer ondersteuning en spelers. MOV gebruikt MPEG-4 zoals MP4 doet en daarom kan MOV gemakkelijk in minder tijd naar MP4 worden geconverteerd. Download gewoon de MOV naar MP4-converter of gebruik de online MOV naar MP4-converter en geniet van het MP4-formaat.

Android-gebruikers kunnen geen MOV-video’s afspelen totdat ze een speciale MOV-speler gebruiken. Dit komt omdat het MOV-formaat niet erg beroemd is en op internationaal niveau door het zeer kleine aantal mensen wordt gebruikt. Dit resulteert in minder mediaspelers die het MOV-formaat ondersteunen. Hieronder vindt u de methode om MOV naar MP4 op Android te converteren. De converter die we je laten zien, werkt het beste en de videokwaliteit wordt niet verlaagd.

Converteer MOV naar MP4

Volg de onderstaande stappen om MOV gemakkelijk naar MP4 te converteren. Het proces is heel eenvoudig en gemakkelijk te volgen. We laten zien hoe je MOV naar MP4 converteert op pc, Android en met behulp van online convertertools.

Hoe .MOV naar .MP4 op PC/MAC te converteren

Er is software die het beste werkt bij de conversie van MOV naar MP4. Het beste van deze software is dat de videokwaliteit hetzelfde blijft. Er is geen verlies in de videokwaliteit en de video-ervaring blijft hetzelfde. Deze software is beschikbaar voor Windows- en MAC-platforms. Volg onderstaande stappen:

Stap 1. Bezoek eerst de website movavi.com en download de software.

Stap 2. Installeer nu de software en open deze.

Stap 3. Klik op Media toevoegen en blader door het MOV-bestand vanaf uw computer.

Stap 4. Geef het uitvoerformaat op, klik gewoon op MP4 en klik vervolgens op Converteren.

Stap 5. Wacht tot je MOV-mediabestand is geconverteerd naar MP4-formaat.

Dit is het eenvoudige proces om uw MOV-bestanden naar MP4 te converteren. Gebruik deze geweldige gratis converter en converteer je mediabestanden naar elk gewenst formaat.

Hoe MOV online naar MP4 te converteren

Online tools zijn geweldig omdat je alleen een webbrowser nodig hebt om ze te gebruiken. Het is niet nodig om de software / tool op uw besturingssysteem te downloaden en te installeren. Dit bespaart u tijd en u kunt uw werk gemakkelijk doen. Er zijn tools beschikbaar om MOV online naar MP4 te converteren. Deze tools zijn gratis te gebruiken en hebben geweldige functies. Volg de onderstaande stappen om mov omzetten naar mp4.

Stap 1. Bezoek deze website anyconv.com

Stap 2. Blader door uw MOV-bestand vanuit uw eigen opslag of u kunt zich aanmelden en uw Google Drive-account of Dropbox-account toevoegen. Vervolgens kunt u de bestanden rechtstreeks vanuit uw Google Drive of Dropbox selecteren als u MOV-bestanden beschikbaar hebt op deze cloudopslag.

MOV naar MP4 Converter Online

Stap 3. Wacht vervolgens tot de conversie is voltooid (maximale grootte is 50 MB).

Stap 4. Er is ook een functie om geconverteerde bestanden op te slaan in DropBox of Google Drive.

Dit is een andere eenvoudigste manier om MOV naar MP4 te converteren.

Converteer MOV naar MP4 op Android

Als u een Android-apparaat gebruikt en geen online converters wilt gebruiken, volgt u deze methode. Er zijn veel apps beschikbaar in de Google Play Store die kunnen worden gebruikt om MOV in één klik naar MP4 te converteren. Volg onderstaande stappen.

Stap 1. Download en installeer de app vanuit de Play Store via deze link.

Stap 2. Open de app en blader door de MOV-mediabestanden. U kunt meerdere MOV-bestanden selecteren. Alle conversies worden op de achtergrond uitgevoerd en zodra dit is gebeurd, wordt een melding weergegeven.

Stap 3. Klik op converteren en wacht tot de conversie is voltooid.

Dit is de beste app om uw MOV-mediabestanden naar MP4 te converteren met een Android-mobiele telefoon. Deze app is eenvoudig te gebruiken met de normale gebruikersinterface. Gebruikers kunnen meerdere MOV-bestanden naar MP4 converteren en u kunt van app wisselen. Deze app werkt perfect op de achtergrond en er worden meldingen verzonden zodra de conversie is voltooid.

Dit zijn dus de gemakkelijke manieren om uw MOV online en offline naar MP4 te converteren. Gebruik een van de bovenstaande methoden en begin gratis met het converteren van uw bestanden. Als je een probleem hebt, reageer dan hieronder. We helpen je zodat je je mediabestanden gemakkelijk kunt converteren.