Wikitopia
Image default
Internet

Online inloggen op kpn webmail

KPN is de Nederlandse aanbieder van telefonie, televisie en internet. Als klant van KPN ben je ongetwijfeld bekend met het gebruik van deze diensten, althans vele ouderen onder ons kennen dit bedrijf nog onder naam PTT.

Was je er ook al van op de hoogte dat je via KPN gebruik kan maken van webmail? Als startpunt om je digitale communicatie op gang te krijgen, is de dienst webmail van KPN zeer nuttig. Je kan door het hanteren van de online e-mail gemakkelijk contacten onderhouden en online zaken regelen, maar dit zijn niet de enige voordelen die bij webmail van KPN komen kijken.

 

Waar je van kan genieten dankzij webmail via KPN

Van zodra je klant bent geworden bij KPN krijg je toegang tot je webmail en kan je on-line inloggen. Je kunt je e-mailinstellingen aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren via de instellingen, waarna je helemaal klaar bent om te corresponderen. Je zal merken dat het mogelijk is al je e-mailverkeer toe te laten komen op je webmail. Daarnaast kan je niet enkel inloggen op je webmail vanop je computer, maar ook vanop je tablet of smartphone. Bovendien is de toegang tot je online webmail wereldwijd mogelijk, je kunt dus overal inloggen.

Tot slot is er niets zo vervelend als stuiten op problemen bij het gebruik van je mailserver. Omdat het belangrijk is dat jij ten allen tijde optimaal kan corresponderen per mail, kan je met alle vragen terecht bij de klantendienst. Deze kan je zowel via internet als telefonisch bereiken, waardoor geen enkel probleem een struikelblok voor jou zal zijn.

Bij KPN kan je je dus verzekeren van de kortste weg naar de beste communicatie!