Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Huis versieren met steenstrips

Wil je huis goedkoop versieren met steenstrips? Dit is mogelijk als je de steenstrips in een outlet winkel gaat kopen. In een outlet winkel bespaar je honderden euro’s wanneer je steenstrips gaat kopen.

Een outlet winkel is vaak van de fabrikant zelf of word rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht. Hierdoor worden veel bedrijven dat er normaal tussen zitten overgeslagen. Normaal pakken die bedrijven ook hun eigen winstmarge waardoor de prijs van de steenstrips omhoog gaat. Door rechtstreeks bij de fabrikant de steenstrips in te kopen is het ook mogelijk om de steenstrips goedkoper te verkopen.

In een outlet betaal je dan ook tussen de 10% en 70% minder voor de steenstrips dan je in de winkel zou betalen. Dit maakt het zeker waard om een aantal outlet winkels te bezoeken. Het enige nadeel is dat de outlet winkels beperkte voorraad hebben. Zo raken bepaalde steenstrips snel uitverkocht. Als je veel keuze wil moet je er dus op tijd bij zijn.

Je kunt tegenwoordig bij de meeste outlet winkels het assortiment online bekijken en zo dus gelijk zien over iets voor jou tussen zit. Bij sommige outlet winkels is het zelfs mogelijk om de steenstrips gelijk online te kopen.