Wikitopia
Image default
Mode en Kleding

in 3 stappen naar de ideale portemonnee

in 3 stappen naar de ideale portemonnee

Het vinden van de ideale portemonnee is vaak een stuk lastiger voor de meesten, dan dat ze vooraf hadden gedacht. Voor mannen valt dit vaak nog wel mee, maar vrouwen gaan vaak op zoek zonder dat ze een concreet plan hebben. Het is dus verstandig, dat voor je daadwerkelijk je zoektocht begint, je voor jezelf een aantal zaken helder hebt. Je zult namelijk zien, dat wanneer je dit doet, je binnen de kortste keren een geschikt model hebt gevonden die volledig voldoet aan jouw wensen. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je in principe kunt gebruiken als stappenplan, voor het vinden van de ideale portemonnee.

Budget

Afhankelijk van naar welk type portemonnee jij op zoek bent, is het verstandig vooraf een budget voor jezelf te bepalen. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je geen euro meer mag uitgeven, maar het geeft je wel een goede houvast. Net als bij iedere aankoop, geldt natuurlijk ook voor een portemonnee dat je het zelf zo gek kunt maken als dat je zelf wilt. Ook de eisen die je stelt bepalen natuurlijk mede hoeveel jij uiteindelijk zal uitgeven aan een tas. Wanneer je gaat kijken naar een handtas voor dagelijks gebruik, dan zullen hier doorgaans andere eisen aan worden gesteld, dan dat je op zoek gaat naar een portemonnee tasje voor op vakantie.

Gelegenheid

Naast het budget, is ook de gelegenheid een belangrijk punt in je uiteindelijke keuze voor een geschikte portemonnee. Ga je op vakantie, dan is een portemonnee tasje natuurlijk een perfect tasje om mee te nemen voor je persoonlijke bezittingen. Zo kun je wanneer je even wat wilt gaan drinken je persoonlijke bezittingen uit je strandtas xxl halen en hoef je dus niet bang te zijn, dat er bij terugkomst iets uit is ontvreemd. 

Smaak

Niet alleen bepaald het budget en de gelegenheid voor welke keuze je uiteindelijk gaat. Het is natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat je portemonnee een beetje matcht bij je outfit. Vooral tijdens een gala, wanneer je een clutch draagt, is je portemonnee veel meer dan alleen een praktisch item. Een clutch maakt immers deel uit van je outfit en is net als de rest van je outfit gedurende de hele avond prominent aanwezig. Het is dan dus wel belangrijk, dat je deze zaken goed op elkaar afstemt. Want een verkeerde combinatie van zowel jurk als clutch kan je volledige outfit ineens een hele andere look en feel geven.