Wikitopia
Image default
Auto

Paruzzi is dé VW-expert online

Als je online je nieuwe Kever motor wilt aanschaffen, is Paruzzi een vertrouwd adres. Hierbij wat handige info over de motor die wij verkopen. De motoren die wij bouwen -en dat doen we al sinds 1968- zijn revisiemodellen. Dit betekent zoveel als dat we bestaande motoren grondig nakijken, schoonmaken en controleren. Zo nodig worden er natuurlijk onderdelen vervangen. We staan voor de volle 100% achter iedere afzonderlijke motor.

Vakmanschap en kwaliteit staan altijd op nummer 1. Naar onze mening hoef jij maar één keer in je leven een Paruzzi-motor aan te schaffen en kun je vervolgens jaar in jaar uit optimaal genieten van jouw favoriete auto. Dit klinkt zelfverzekerd en dat is het ook. Onze klanten geven ons dit zelfvertrouwen en laten keer op keer weten hoe tevreden ze zijn met onze producten en diensten. Een revisiemotor is onder meer uitgerust met:

– een nieuwe zuiger

– en cilinder set;

– een geslepen of nieuwe originele krukas;

– een nieuwe nokkenas bij de 1600 cc en getunede motoren;

– nieuwe nokvolgers;

– een nieuwe oliepomp met oliepompdeksel;

– nieuwe originele veren voor de oliedruk plunjers.

Dit is geen volledige opsomming, slechts een indicatie.

Kübel onderdelen?

De VW Kübel is een auto met een omstreden verhaal, omdat dit type tijdens WOII door het Duitse leger werd ingezet. Wat de jeep was voor de geallieerden, was de Kübel voor Duitsland. De wagens werden gebouwd in de Volkswagenfabriek in het huidige Wolfsburg. In totaal zijn er daar om en bij 55.000 in elkaar gezet. Er was wel een belangrijk verschil tussen de twee terreinwagens. De Kübel had geen voorwielaandrijving en presteerde daardoor aanzienlijk slechter op extreem ruwe ondergronden. Dit zijn enkele technische specificaties van de Kübel: – 4 cilinder boxermotor, luchtgekoeld; – cilinderinhoud: 985 cc / 1131 cc; – lengte 3,74 m; – breedte 1,6 m; – hoogte 1,65 / 1,11 m; – maximumsnelheid op de weg: 80 km/u; – bereik 400 – 450 km; – leeggewicht 750 kg, gewicht inclusief gevechtsuitrusting 1150 kg.

Ben je zoekende naar onderdelen voor je Kübelwagen? Bekijk dan onze site!

https://www.paruzzi.com/nl