Wikitopia
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer gevonden!

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Ik ben namelijk in Zoetermeer een nieuw kantorencomplex gehuurd. Echter is hier qua onderhoud niet veel aan gedaan en er mag wel iets opgeknapt worden. Zo ook de ruiten. Die zijn erg vies en kunnen wel een schoonmaak beurt gebruiken. Dit wil ik laten doen door een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring. Ik heb wel nagedacht om het zelf te doen, maar ik heb hier niet de middelen voor. Ik ben dus opzoek gegaan naar een gespecialiseerd bedrijf. Lees in deze blog waar ik uit ben gekomen en waarom ik voor hen gekozen heb.

Googelen op schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Ik ben gaan googelen op schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Ik was opzoek naar een bedrijf met ervaren personeel en niet zo’n eenmanszaak. Ik ben gaan zoeken en naar aanleiding daarvan kwamen veel resultaten naar boven. Ik heb deze geanalyseerd en vergeleken. Ik heb gekeken naar prijs, maar ook naar reviews van klanten. Zo kwam ik op de website van SOC Facilitair terecht. En dit was het bedrijf waar ik naar opzoek was. Ik heb de website bekeken, ook die van andere bedrijven, maar vooral van SOC kreeg ik een goed gevoel.

SOC-Facilitair inschakelen

Ik heb de website van SOC helemaal doorgenomen en bekeken. Ik heb alles vergeleken en de keuze was toen niet moeilijk. Ik besloot een offerte aan te vragen en naar aanleiding daarvan ging ik mijn keuze maken. Snel kreeg ik de offerte binnen. De prijs zag er goed uit van schoonmaakbedrijf Zoetermeer. En dus besloot ik hen te benaderen. Ik maakte een afspraak en ik kon me op andere dingen gaan focussen. Op de afgesproken dag kwam de schoonmaakbedrijf. Hij waste de ramen en liet het resultaat zien. Dat zag er super uit. Ik kan nu op een normale manier klanten uitnodigen op kantoor. Zonder dat de eerste indruk meteen verstoort wordt!