Wikitopia
Image default
Vervoer en transport

Goedkope touringcar huren

Toen ik hoorde dat ik een goedkope touringcar moest gaan huren, ben ik direct op het internet gaan zoeken naar een touringcarbedrijf. Ik had namelijk nog helemaal geen idee waar ik dat moest doen. Natuurlijk zie ik weleens een touringcar hier in de buurt langsrijden. En dat blijven dan met name ook bedrijven hier uit de buurt. Maar ik weet niet welke dat zijn. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Noot Personenvervoer

Ik ging in Google zoeken naar een touringcarbedrijf. En zodoende kwam ik uit bij Noot Personenvervoer uit Ede, daar waar wij ook gevestigd zitten. Het gaat om een tehuis waarmee wij met alle inwoners een paar keer per jaar een dagje uit gaan. En nu dus ook met zijn allen met een touringcar ergens naartoe. De eindbestemming was in ieder geval een museum. Op de website van Noot las ik dat zij dan de perfecte partner zijn om mee in zee te gaan. Daar letten ze namelijk op de doelgroep die in de bus gaat. En op basis daarvan passen ze ook de buschauffeur aan. Dat vinden wij bij ouderen heel erg belangrijk. En zij komen zelf dus ook uit Ede! Daarnaast zijn er bij ons een aantal met een rondstoel. Maar ook dat is geen probleem bij Noot Personenvervoer. Ze hebben namelijk ook rolstoeltouringcars. En ze zagen er allemaal hartstikke goed uit op de foto’s. Daarom hebben wij contact met hen opgenomen. En kregen we al erg snel een voorstel van een offerte opgestuurd, nadat wij wat informatie hadden gestuurd met om hoeveel personen het ging en wat de eindbestemming was. En met de door Noot Personenvervoer opgestelde prijs gingen wij al snel akkoord.

Dagje-uit

Op de dag van het dagje-uit zijn wij richting het museum vertrokken. Zowel de heen- als de terugreis verliep zeer prettig. Iedereen was dan ook zeer te spreken over de touringcar van Noot.